Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Τραπέζι κονσόλα από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με συρτάρια και ράφι 120x30x76 εκ

Κονσόλα εισόδου με μεγάλη επιφάνεια από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με βάση και τρία συρτάρια από μαύρο ατσάλι. Ιδανικό τραπέζι σε industrial ύφος για την είσοδο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο σημείο χρειάζεστε ένα βοηθητικό έπιπλο για πρακτικούς ή διακοσμητικούς λόγους. Τα συρτάρια θα χωρέσουν όλα τα μικροαντικείμενα του σπιτιού, ενώ το μεγάλο ράφι μπορεί να φιλοξενήσει καλάθια ή κουτιά αποθήκευσης. Συνδυάστε το με έναν μεγάλο καθρέπτη για να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός. Η vintage και ρουστίκ αισθητική του ανακυκλωμένου ξύλου θα δώσει ζεστασιά στο καθιστικό του σπιτιού, τον χώρο υποδοχής του γραφείου ή το λόμπυ του ξενοδοχείου σας. 

Τα έπιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο είναι η νέα τάση της εποχής. Πρόκειται για έπιπλα που αποτελούνται από κομμάτια διάφορων ειδών επαναχρησιμοποιημένου ξύλου, όπως η ακακία, το teak, το μάνγκο, η δρυς, ο κέδρος, κλπ. Οι λόγοι που κάνουν αυτά τα έπιπλα τόσο δημοφιλή είναι η άριστη αισθητική τους, η ασύγκριτη ποιότητά τους, αλλά και το γεγονός ότι αποτελούν την πλέον οικολογική επιλογή. ‘Οταν επιλέγετε ένα έπιπλο από ανακυκλωμένο ξύλο, γνωρίζετε ότι κανένα δέντρο δεν κόπηκε για την κατασκευή του. Αντίθετα, χρησιμοποιήθηκαν υλικά που διαφορετικά θα κατέληγαν στα απορρίμματα. 

Κάθε έπιπλο από ανακυκλωμένο ξύλο κατασκευάζεται από ξύλα που κάποτε ανήκαν σε μία βάρκα, το κατάστρωμα ενός λιμανιού, τα δοκάρια ενός στάβλου ή το πάτωμα ενός αρχοντικού. ‘Ετσι, κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και δε μπορεί να υπάρξει άλλο πανομοιότυπό του. Τα σημάδια από τα καρφιά, οι ρόζοι και τα “νερά”, η όμορφη μίξη των χρωμάτων, μας μεταφέρουν σε ένα παρελθόν, όπου οι άνθρωποι επένδυαν στην ποιότητα και την αισθητική.  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Υλικό: μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με επεξεργασία βαφής σε διάφορα χρώματα, γυαλίσματος και λουστραρίσματος / ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
Διαστάσεις: μήκος 120 εκ. x πλάτος 30 εκ. x ύψος 76 εκ.
Χειροποίητη κατασκευή
Εύκολη συναρμολόγηση 

Παρέχεται αξεσουάρ στερέωσης για τον τοίχο, για αποφυγή ανατροπής του επίπλου. Δείτε τις οδηγίες ασφαλείας των επίπλων, εδώ.

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό. ‘Ετσι, τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες, χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με τις φωτογραφίες τους. Διατίθεται από την EchoDeco.gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
 
EchoDeco
Είδος Με συρτάρι
Υλικό Σκελετού Μέταλλο
- Είδος 'Επιπλο εισόδου - κονσόλα
Υλικό Επιφάνειας Ανακυκλωμένο Ξύλο
Χρώμα Φυσικό - Μαύρο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα