Μένουμε σπίτι και το ανανεώνουμε, μένουμε σπίτι και το διακοσμούμε για να στήσουμε ένα πανέμορφο σκηνικό για την καθημερινότητά μας! Αυτήν την εποχή το Project είναι κουζίνα! Καινούριες καρέκλες και μία νέα τραπεζαρία θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν την ολοκληρωτική μεταμόρφωση! Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, εκεί απολαμβάνετε τις δημιουργίες σας μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπα. Αυτός ο χώρος είναι ο σημαντικότερος του σπιτιού γιατί εκεί η δημιουργία συναντά την απόλαυση. Διακοσμήστε τον λοιπόν και δώστε του στυλ με έναν αέρα ανανέωσης.


Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι


Οι επιλογές για το ιδανικό τραπέζι είναι πολλές, τετράγωνο, στρογγυλό ή παραλληλόγραμμο, από ξύλο, από μέταλλο ή από γυαλί, επεκτεινόμενο ή όχι… Επιλέξτε τι στυλ θέλετε και μελετήστε το διαθέσιμο χώρο που διαθέτετε, έτσι θα βρείτε το ιδανικό τραπέζι για την κουζίνα σας. Εάν η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι ή το καθιστικό τότε φροντίστε να ταιριάζει αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο, εάν είναι ξεχωριστό δωμάτιο τότε οι επιλογές πληθαίνουν και εκεί είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε εξ αρχής το στυλ που επιθυμείτε. Για Vintage style αισθητική επιλέξτε ένα ξεθωριασμένο ξύλινο τραπέζι, για industrial αισθητική επιλέξτε μεταλλικό ή ένα τραπέζι που να συνδυάζει ξύλο και μέταλλο. Εάν είστε Minimal τύπος τότε οι λιτές γραμμές θα σας μαγνητίσουν, για πιο κλασική διακόσμηση δοκιμάστε περίτεχνα τελειώματα στη βάση του. Μην ξεχάσετε να το διακοσμήσετε με ιδιαίτερα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα
Άνεση και στυλ!


Για την ιδανική καρέκλα ο συνδυασμός είναι ένας, στυλ και άνεση! Επιλέξτε το ίδιο στυλ στα καθίσματα με αυτό του τραπεζιού ή τολμήστε μια mix and much αισθητική! Πως θα σας φαινόταν ένα vintage style τραπέζι με industrial καρέκλες; Μήπως είστε ethnic; Για ένα ethnic αποτέλεσμα επιλέξτε καρέκλες από φυσικά υλικά όπως η ψάθα και συνδυάστε το μοναδικά με ένα ξύλινο τραπέζι σε φυσική απόχρωση. Ο χώρος θα μεταμορφωθεί, θα αποκτήσει έναν μοναδικό χαρακτήρα και θα είναι σαν να βγήκε από περιοδικό αρχιτεκτονικής! Το ιδανικό κάθισμα εκτός από στυλ πρέπει να αγκαλιάζει σωστά το σώμα και να προσφέρει άνεση.
Έξυπνα έπιπλα


Συνήθως στο χώρο της κουζίνας χρειαζόμαστε επιπλέον χώρους κυρίως για αποθήκευση. Ιδανική λύση για αυτό είναι μικρά έπιπλα που διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους αλλά παράλληλα δίνουν στυλ. Μία συρταριέρα με ενσωματωμένη ψωμιέρα και ντουλάπι είναι η ιδανική επιλογή. Για τους λάτρεις του κρασιού ένα έπιπλο με κάβα είναι η προσθήκη που θα δώσει έναν διαφορετικό ‘’αέρα’’ στην κουζίνα. Ένα τρόλλεϋ μπαρ ή ένα σταντ αποθήκευσης θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βοηθήσει να βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε. 

Φωτίστε την


Ο  φωτισμός είναι το άλφα και το ωμέγα στο χώρο. Φωτίστε την κουζίνα έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε με άφθονο φως αλλά και να απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε σε αυτή. Το φωτιστικό θα ολοκληρώσει το αισθητικό αποτέλεσμα και θα ‘’δέσει’’ όλα τα στοιχεία του χώρου. Και σε αυτήν την κατηγορία τα υλικά κατασκευής είναι πολλά. Μέταλλο, ξύλο, σχοινί και γυαλί είναι κάποια από τα συνηθισμένα, η εφαρμογή όμως αυτών στο design είναι αυτό που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα.  
Μεταμορφώστε την κουζίνα και αλλάξτε τη διάθεσή σας. Με ένα τραπέζι κουζίνας και τις αντίστοιχες καρέκλες ο χώρος θα ανανεωθεί στη στιγμή. Ζωντανέψτε την δίνοντας λάμψη και στυλ χαρίζοντας σε εσάς ένα καινούριο μέρος για να απολαμβάνετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το project κουζίνα ολοκληρώθηκε! Η ψυχή του σπιτιού έβαλε τα καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις μαγειρικές σας ανησυχίες.