Η άνοιξη ήρθε, είναι εδώ και μας περιμένει να την απολαύσουμε. Τι και αν επιμένουμε να μένουμε σπίτι, είναι η καλύτερη ευκαιρία να διακοσμήσουμε τον υπαίθριο χώρο του σπιτιού και να χαρούμε τον καλό καιρό όσο περισσότερο μπορούμε. Επιλέξτε ένα σαλόνι κήπου, ένα καθιστικό ή ένα coffee set και χαρείτε τις ομορφιές της άνοιξης στο προσωπικό, υπαίθριο καταφύγιό σας!

 

Έπιπλα με στυλ

 

Όπως φροντίζουμε και διακοσμούμε το εσωτερικό του σπιτιού έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τον εξωτερικό χώρο ώς προέκταση αυτού. Ένα σαλόνι άνετο με πλούσια μαξιλάρια θα σας χαρίσει άνεση για να απολαύσετε τις ανοιξιάτικες μέρες! Ανακαλύψτε την ομορφιά των επίπλων από rattan ή από ξύλο σε φυσικές αποχρώσεις και δείτε τον υπαίθριο χώρο να παίρνει εντυπωσιακή μορφή. Ανάλογα το μέγεθος του χώρου, επιλέξτε το κατάλληλο έπιπλο έτσι ώστε να αφήσετε ανοιχτούς διαδρόμους. Εάν έχετε έναν μικρό χώρο επιλέξτε ένα σετ bistro με υπέροχο στυλ.

 

                                                      

 

Πικ- νικ στη βεράντα;

 

Γιατί όχι; Μένουμε σπίτι και κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη! Φέρνουμε τις εμπειρίες πού έχουμε στον χώρο μας και κάνουμε πικ-νικ με την οικογένειά μας! Με ένα τραπέζι πικ- νικ δημιουργήστε το πιο υπέροχο σκηνικό εξόρμησης στη φύση! Από ξύλο ή μπαμπού, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες θα σας δώσει στυλ και μια εναλλακτική διακόσμηση! Ένα ωραίο διάλειμμα από την καθημερινότητα, ιδανικό για οικογενειακές συζητήσεις και πολλά παιχνίδια! Εϊναι ωραίο να βλέπουμε τη διακόσμηση αλλιώς και να πρωτοτυπούμε με στυλ!

 

                                                     

 

Ιδανική σκίαση

 

Όσο και να μας αρέσει ο ήλιος και να μας έχει λείψει τον τελευταίο μήνα, είναι καλό να προστατευόμαστε από αυτόν. Υπάρχουν ομπρέλες για όλα τα γούστα και για όλους τους χώρους. Για μία μικρή βεράντα τοποθετήστε μια ημικυκλική ομπρέλα που θα σας χαρίσει την πλούσια σκιά της και δεν θα καταλάβει πολύ χώρο. Ομπρέλα κρεμαστή με τον βραχίονα στην άκρη της για να αξιοποιήσετε ολόκληρη τη σκιά της ή την κλασική ομπρέλα σε αμέτρητα χρώματα και σε πολλών υλικά! Μία άλλη λύση είναι τα σκίαστρα που δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση στο χώρο και συστήνονται για μεγαλύτερη κάλυψη. Εάν θέλετε να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέματα και ταυτόχρονα να απολαύσετε τη σκιά του επιλέξτε ένα διαχωριστικό βεράντας! Αμέτρητα χρώματα, σχέδια για να απολαύσετε τις ιδιωτικές στιγμές σας!

 

                                                  

 

Cozy διακόσμηση #Lightsforlife

 

Οι μέρες που διανύουμε είναι διαφορετικές και είναι στο χέρι μας να τις κάνουμε ομορφότερες. Να στολίσουμε την καθημερινότητά μας και να της δώσουμε ξεχωριστές στιγμές. Τι και αν μένουμε σπίτι; Δώστε έμπνευση, φως και διακοσμήστε τον υπαίθριο χώρο με λαμπάκια! Το κίνημα Lights for life ξεκίνησε από την Αμερική και φέρνει τα Χριστούγεννα τον Απρίλιο! Στολίζοντας το μπαλκόνι με φωτάκια φτιάχνουμε τη διάθεσή και φωτίζουμε τη γειτονιά! Ένα μικρό μπαλκόνι μπορεί να αλλάξει με μια απλή κίνηση, τοποθετώντας διακοσμητικά φωτάκια περιμετρικά ή κρεμασμένα σαν βροχή από τον τοίχο, μέσα σε διάφανα βαζάκια για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι ή όπως φανταστείτε. Ιδέες υπάρχουν αμέτρητες μα ένα μόνο αποτέλεσμα, εντυπωσιακό!

 

                                                  

 

Παιδική χαρά

 

Εάν είστε γονείς και έχετε μικρά παιδιά σίγουρα τα πράγματα λίγο δυσκολεύουν αυτές τις ημέρες. Τα παιδιά δεν έχουν πού να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και οι παιδότοποι είναι κλειστεί.  Για όσους διαθέτουν κήπο η ιδανική λύση είναι να δημιουργήσετε μια παιδική χαρά! Τα παιδιά θα απολαύσουν τις όμορφες μέρες και θα απασχοληθούν με δημιουργικό τρόπο. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα χώρο δραστηριοτήτων που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μία παιδική χαρά. Τί πιο όμορφο από την καλή διάθεση των παιδιών και τα χαμόγελά τους;

 

                                               

 

Η πιο καλή ευκαιρία να αναδιαμορφώσουμε τον προσωπικό μας χώρο είναι αυτή. Μένουμε σπίτι, "ζούμε" την βεράντα και τον κήπο! Ανανεώστε τα έπιπλα κήπου, δημιουργήστε όμορφες γωνιές με σκιά και στυλ και χαρείτε την cozy αίσθηση από τα διακοσμητικά λαμπάκια!  Αφού περάσει αυτή η δοκιμασία θα  έχει μείνει ένα πανέμορφο σπίτι, ανανεωμένο, έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους και τους συγγενείς!