Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Φωτοταπετσαρία πόρτας - Comic World 70X210 εκ

Διαρκής και ανθεκτική στις γρατσουνιές υφασμάτινη φωτοταπετσαρία πόρτας "Comic World" αποτελεί εντυπωσιακό διακοσμητικό μοτίβο και το τέλειο συμπλήρωμα της διακόσμησης διαμερίσματος. Οι διακοσμητικές ταπετσαρίες για τις πόρτες τοποθετούνται με κόλλα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ακόμη και μπάνιο ή κουζίνα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως αυτοκόλλητα για την πόρτα εισόδου ή για τις εσωτερικές πόρτες.

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης
Η ψηφιακή ποιότητα εκτύπωσης με ανάλυση έως και 600 dpi σε μοναδική τεχνολογία και ζωντανά χρώματα καθιστούν την πόρτα σας μη αναγνωρίσιμη.

Εύκολη τοποθέτηση
Η φωτοταπετσαρία πόρτας αποτελείται από βολικές στη τοποθέτηση οριζόντιες λωρίδες πλάτους 50 cm και η τοποθέτησή τους είναι παιχνίδι. Τοποθετήστε την κόλλα στην επιφάνεια της πόρτας. Εφαρμόστε τις ταινίες μία προς μία. Πιέστε σταθερά, κόψτε τις πλευρές και είναι έτοιμο! Δεν υπάρχουν πτυχώσεις και φουσκάλες.

Οικολογικά και με ασφάλεια
Αυτοκόλλητα για πόρτες δωματίου είναι ένα άοσμο προϊόν. Χρησιμοποιώντας ασφαλή υλικά, μπορούμε να προτείνουμε τα σχέδια μας επίσης και για κρεβατοκάμαρες και δωμάτια των παιδιών σας.

Ασφαλής συσκευασία
Η φωτοταπετσαρία είναι τυλιγμένη και εργοστασιακά συσκευασμένη σε ένα παχύ κουτί από χαρτόνι που εξασφαλίζει ασφάλεια κατά τη μεταφορά. Κάθε κουτί από χαρτόνι με ταπετσαρία περιέχει οδηγίες κόλλησης.

βάρος: 120 g/m2
Αριθμός εξαρτημάτων: 5
Πλάτος ρόλου: 50 cm
Τεχνική εκτύπωσης: λέιζερ (θερμικά σκληρυνόμενη εκτύπωση)

Τα προϊόντα και τα χρώματά τους ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Το προϊόν διατίθεται από την: EchoDeco.Gr Ε.Ε. Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
Στυλ Pop Art

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα