Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Τραπεζάκι σαλονιού μπαούλο από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο 80x40x35 εκ

Τραπέζι για το καθιστικό ή μπαούλο για αποθήκευση; ‘Ενα πανέμορφο έπιπλο από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, για να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς κρίνετε, στο living-room ως τραπεζάκι σαλονιού, σε κάποια γωνιά του καθιστικού ως βοηθητικό τραπέζι και αποθηκευτικό χώρο,  στην κρεβατοκάμαρα ως πάγκο μπροστά από το κρεβάτι, ακόμα και στον επαγγελματικό χώρο! Το τραπεζάκι-μπαούλο διαθέτει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους με συρτάρι και τρία χωρίσματα με ξεχωριστό καπάκι. Διακοσμήστε με ρουστίκ νοσταλγική διάθεση, επιλέγοντας αντικείμενα που συνδυάζουν την απαράμιλλη vintage αισθητική με την απίστευτη ζεστασιά που προσφέρει το ανακυκλωμένο ξύλο.

Τα έπιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο αποτελούνται από διάφορα κομμάτια που κάποτε μπορεί να ήταν τα δοκάρια ενός σπιτιού, το πάτωμα ενός βιομηχανικού κτιρίου, οι σανίδες ενός καταστρώματος ή μέρος μίας βάρκας. Κάθε κομμάτι εξυπηρετούσε κάποτε έναν άλλο σκοπό που δε θα μάθουμε ποτέ κι αυτό έχει περάσει στην όψη και την υφή του. Κάθε σημάδι από καρφί, κάθε ρόζος και σχισμή, κάθε γοητευτική ατέλεια του ξύλου αναδεικνύεται για να διηγηθεί την ιστορία του!

Πέρα από την αισθητική του, το ανακυκλωμένο ξύλο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στον χρόνο και τη φθορά. Προέρχεται από τα καλύτερα είδη ξυλείας, όπως το teak, ο παλίσσανδρος, η ακακία, ο κέδρος, η δρυς, η οξυά, κλπ. ‘Εχοντας περάσει από ειδικές επεξεργασίες αποξήρανσης ώστε να μη συστέλλεται και να μη λυγίζει, το ανακυκλωμένο ξύλο υπόσχεται να μείνει μαζί μας για πάρα πολλά χρόνια.  

Αν νοσταλγείτε την ποιότητα του παρελθόντος, αν θέλετε να βοηθήσετε το περιβάλλον ακολουθώντας μια οικολογική οδό, αν αναζητάτε  έπιπλα και αντικείμενα μοναδικά, με χαρακτήρα και προσωπικότητα, το ανακυκλωμένο ξύλο είναι η ιδανική λύση, όποιο στυλ κι αν έχετε επιλέξει για τη διακόσμησή σας.  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Υλικό: μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με επεξεργασία βαφής μικτού χρώματος, κερώματος και λουστραρίσματος
Διαστάσεις: μήκος 80 εκ. x πλάτος 40 εκ. x ύψος 35 εκ.
Χειροποίητη κατασκευή

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και δεν υπάρχει πανομοιότυπό του. ‘Ετσι, τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες, χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με τις φωτογραφίες τους. Διατίθεται από την EchoDeco.gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
- Είδος Τραπεζάκι σαλονιού
Υλικό Κατασκευής Ανακυκλωμένο ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα