Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Τραπέζι Εξωτερικού Χώρου Μπεζ από Συνθετικό Ρατάν / Γυαλί

Ανανεώστε την αυλή ή τη βεράντα σας με αυτό το εντυπωσιακό τραπέζι εξωτερικού χώρου. Μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλοξενουμένων σας, αποτελώντας ένα ιδανικό σημείο φαγητού στον κήπο! Απολαύστε το γεύμα σας κάτω από τα αστέρια ή τον ήλιο, με το τραπέζι φαγητού μας. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτοντας έναν σκελετό από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας και επικάλυψη από ρατάν πολυαιθυλενίου με αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτή η τραπεζαρία διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο ψημένο γυαλί με ισχυρή υποστήριξη, ενώ συντηρείται και καθαρίζεται εύκολα. Επιπλέον, η ελαφριά κατασκευή από συνθετικό ρατάν καθιστά αυτό το τραπέζι εύκολο στη μετακίνηση και την τοποθέτηση. Σημαντική σημείωση: Συνιστούμε την κάλυψη της τραπεζαρίας στη βροχή, το χιόνι, τον παγετό και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του.
  • Χρώμα: Μπεζ
  • Υλικό: Ρατάν πολυαιθυλενίου, ατσάλι
  • Υλικό επιφάνειας τραπεζιού: Ψημένο γυαλί
  • Διαστάσεις: 120 x 120 x 75 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.Gr E.E.
EchoDeco
Χρώμα Μπεζ - Μαύρο
Υλικό Κατασκευής Γυαλί - Rattan
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα