Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Τραπεζαρία Εξωτ. Χώρου Γκρι από Συνθ. Ρατάν/Μασίφ Ξύλο Ακακίας

Ανανεώστε την αυλή ή τη βεράντα σας με αυτήν τη φιλόξενη τραπεζαρία κήπου. Μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλοξενουμένων σας, αποτελώντας ένα ιδανικό σημείο φαγητού! Μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας κάτω από τα αστέρια ή τον ήλιο με το τραπέζι φαγητού μας. Μπορεί να χωρέσει έως 4 άτομα. Διαθέτοντας έναν σκελετό από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας, επικάλυψη από ρατάν πολυαιθυλενίου με αντίσταση στα καιρικά φαινόμενα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αυτή η τραπεζαρία διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η επιφάνεια κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο ακακίας, ένα τροπικό σκληρό ξύλο, το οποίο αντιστέκεται στις καιρικές συνθήκες και είναι ανθεκτικό για μακροχρόνια χρήση. Το ξύλο διαθέτει φυσικό φινίρισμα λαδιού. Η δεξιοτεχνία της κατασκευής και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν κάθε έπιπλο μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Επιπλέον, η ελαφριά κατασκευή από ρατάν καθιστά αυτό το τραπέζι εύκολο στη μετακίνηση και την τοποθέτηση. Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από κομμάτι σε κομμάτι, καθιστώντας καθεμία από τις τραπεζαρίες μας μοναδική. Συνιστούμε την κάλυψη του τραπεζιού στη βροχή, το χιόνι, τον παγετό και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ώστε να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του.
  • Χρώμα: Γκρι και καφέ
  • Υλικό: Ρατάν πολυαιθυλενίου + σκελετός από ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας + επιφάνεια τραπεζιού από μασίφ ξύλο ακακίας
  • Διαστάσεις: 80 x 80 x 75 εκ. (Μ x Π x Υ)

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.Gr E.E.
EchoDeco
Χρώμα Γκρι - Καφέ
Υλικό Κατασκευής Ξύλο - Rattan
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα