Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Σουβέρ ξύλινo χειροποίητo mail

Χειροποίητο ξύλινο σουβέρ με το σήμα του e-mail! Τοποθετήστε το στο τραπεζάκι του σαλονιού, την κουζίνα, ακόμα και το κομοδίνο σας για να ακουμπάτε το φλυτζάνι με τον καφέ σας!

Vintage design: Η διακόσμηση ταξιδεύει πίσω στον χρόνο! Ζεστά χρώματα, γνώριμες εικόνες από τα παλιά και χειροποίητη κατασκευή με πολύ μεράκι, δημιουργούν τα ξεχωριστά ξύλινα σουβέρ της EchoDeco. Χαρίστε στυλ και διακοσμήστε ακόμα και τον πιο μοντέρνο χώρο με μικρές vintage πινελιές, επιλέγοντας ανάμεσα στα δεκάδες ξύλινα σουβέρ της συλλογής μας. Διακοσμήστε το τραπέζι, την κουζίνα ή το σαλόνι σας και προστατέψτε τις επιφάνειες των επίπλων σας με πολύ στυλ. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας.

Τα σουβέρ είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα με τεχνοτροπία ντεκουπάζ και τεχνητή παλαίωση πάνω σε ξύλο mdf. Οι διαστάσεις τους είναι 8,5 x 8,5 εκατοστά, με πάχος 5 χιλιοστά. Δημιουργήστε το ιδανικό σετ για ένα δώρο με άποψη.

Τα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με τη φωτογραφική τους απεικόνιση στην οθόνη σας. To προϊόν διατίθεται από την: EchoDeco.gr Ε.Ε. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
Στυλ Retro

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα