Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Έπιπλο τηλεόρασης με χειροποίητες λεπτομέρειες ροζ από μασίφ ξύλο μάνγκο 120x30x40 εκ

Αυτό το μοναδικό έπιπλο τηλεόρασης θα προσθέσει άπλετο χρώμα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σας και θα αποτελέσει έναν εντυπωσιακό πόλο έλξης. Με το εκπληκτικό σχεδιασμό του, αυτό το χειροποίητο σταντ τηλεόρασης θα μεταβληθεί σε θέμα συζήτησης με τους καλεσμένους στο σπίτι σας. Ο χαμηλός μπουφές είναι χειροποίητος από ξύλο μάνγκο, το οποίο είναι ανθεκτικό και όμορφο συνάμα, ενώ η η κατασκευή προσδίδει στο εντυπωσιακό ρετρό στιλ του. Το έπιπλο Hi-Fi διαθέτει περίτεχνες, χειροποίητες, διακοσμητικές λεπτομέρειες που χαρίζουν μια πινελιά κομψότητας και αναδεικνύουν την εκλεπτυσμένη του εμφάνιση. Οι χαρακτηριστικές λαβές καθιστούν ευκολότερο το άνοιγμα του συρταριού και των πορτών. Επιπλέον, το ντουλάπι έχει μάνταλα για να διατηρούνται οι πόρτες του κλειστές. Το έπιπλο τηλεόρασης διαθέτει 2 ντουλάπια, 1 ανοιχτό τμήμα και 1 συρτάρι και παρέχει άπλετο χώρο για για να διατηρείτε οργανωμένα το DVD player, την κονσόλα παιχνιδιών, τον αποκωδικοποιητή και τις συσκευές πολυμέσων. Χάρις στην οπή στο πίσω μέρος, μπορείτε να διατηρείτε όλα τα καλώδια εκτός οπτικού πεδίου πίσω από το ντουλάπι. Η πολύχρωμη επιφάνεια είναι ιδανική για να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας ή διάφορα διακοσμητικά. Το σταντ τηλεόρασης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητικό ντουλάπι, χαμηλός μπουφές, έπιπλο πολυμέσων κλπ. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο.
  • Χρώμα: Πολύχρωμο (σε τόνους του ροζ)
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο μάνγκο
  • Διαστάσεις: 120 x 30 x 40 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με περίτεχνες, χειροποίητες, διακοσμητικές λεπτομέρειες
  • Με γυάλισμα και λούστρο
  • Χειροποίητη κατασκευή
  • Με 2 ντουλάπια, 1 ανοιχτό τμήμα και 1 συρτάρι
  • Δεν απαιτείται συναρμολόγηση
 Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
Είδος Ξύλου Μάνγκο
Είδος Προϊόντος Έπιπλο
Κατηγορία Μήκους Από 111 έως 120 εκ
Χρώμα Ροζ / Μωβ
Υλικό Κατασκευής Ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα