Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Σχετικά με εμάς

 

Η  γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2012, σε ένα μικρό κατάστημα 80 τ.μ. με Χριστουγεννιάτικα είδη, στη Νέα Ιωνία της Αττικής, ενώ ένα μήνα αργότερα, ήρθε στο φως και η ιστοσελίδα της. Δημιουργός της, αλλά και νονός της, ήταν ο 17χρονος τότε, γιος της οικογένειας. Η λέξη Εcho σχηματίστηκε από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Easter - Christmas – Holidays - Ornaments.
Αυτό που ξεκίνησε αρχικά ως πείραμα, πέτυχε. Σήμερα, 32.000 προϊόντα και 40.000 ευχαριστημένοι πελάτες αργότερα, βρισκόμαστε εδώ ως ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα διακόσμησης, Χριστουγεννιάτικων ειδών και επίπλων στην Ελλάδα. Τι μας κάνει διαφορετικούς 


Η Echo Deco προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από λίστες και φωτογραφίες προϊόντων. Η Echo Deco πραγματοποιεί όνειρα, ικανοποιεί επιθυμίες και βοηθά στη δημιουργία χώρων που συμβάλλουν στην καλή διάθεση, τη χαρά και την ηρεμία.   
Γι’ αυτό, λοιπόν… 
…φτιάχνουμε συνεχώς ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για κάθε εποχή του χρόνου.  
…προτείνουμε ιδέες και λύσεις για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, μέσα από το blog μας. 
…συνεργαζόμαστε με διακοσμητές που κάνουν κατ’ οίκον επισκέψεις για να βοηθήσουν με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.  
…πραγματοποιούμε κατά παραγγελία κατασκευές σε πινακάκια, ρολόγια, σουβέρ, μαγνητάκια και εταιρικά δώρα. 
…βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλους τους τομείς, ώστε να προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη μας μια τέλεια εμπειρία, από τη στιγμή που κάνει κλικ και μπαίνει στην ιστοσελίδα μας, μέχρι και τη στιγμή που ανοίγει το πακέτο του στο σπίτι και βλέπει από κοντά αυτό που ονειρεύτηκε.

Οι αξίες της ομάδας μας 

Η ομάδα της Echo Deco απαρτίζεται από ανθρώπους με δημιουργικότητα, ταλέντο και πάθος για την τελειότητα. 

Η ευγένεια, ο σεβασμός, η προθυμία και η ειλικρίνεια, μας έχουν βοηθήσει να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με χιλιάδες πελάτες. Αν επιλέγαμε μία φράση, θα λέγαμε ότι στην Echo Deco εξυπηρετούμε με την καρδιά μας. 
  ​ 

Στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα  

Στην Echo Deco υπάρχουν ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων (τα ξύλινα πινακάκια, τα σουβέρ, τα μαγνητάκια, οι μαυροπίνακες, τα ρολόγια τοίχου και τα κεριά) που είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Αρκετά από τα έπιπλά μας είναι επίσης Ελληνικής κατασκευής. 


Σεβόμαστε τον πλανήτη μας 

Στην Echo Deco θέλουμε να μειώσουμε όσο γίνεται περισσότερο το αποτύπωμά μας στον πλανήτη. Προσπαθούμε λοιπόν να βρούμε τη λεπτή ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα στην επαρκή συσκευασία ώστε να προστατεύεται το προϊόν και την υπερβολική συσκευασία. Φυσικά, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις συσκευασίες μας είναι 100% ανακυκλώσιμα. Η οικολογική μας πολιτική, δεν είναι απλά μία στρατηγική marketing για εμάς, αλλά ηθική μας υποχρέωση. 
 


Πού θα μας βρείτε  

Η παλιά μονοκατοικία της οδού Ελπίδος, στη Νέα Ιωνία, στέγασε και τις δικές μας ελπίδες για 10 περίπου χρόνια, όμως δε μας χωρούσε πια. 
Αν θέλετε λοιπόν να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας (αφού ενημερωθείτε από εμάς ότι είναι έτοιμα προς παραλαβή…), να δείτε κάποια από τα προϊόντα του site στο Κατάστημα διαθέσεων και να αγοράσετε ότι σας φτιάχνει την διάθεση (προσοχή, κάποια από αυτά, δε χωράνε τα πάντα!), ή απλά να γνωριστούμε καλύτερα, ελάτε εκεί που χτυπά η καρδιά της Echo Deco: 


Λεωφόρος Ηρακλείου 456 (διασταύρωση με Αττική οδό, έξοδος 9), Νέο Ηράκλειο 

ECHODECO.GR E.E.
Έδρα: Λεωφ. Ηρακλείου 456
14122 Αθήνα
ΑΦΜ : 801508157
Δ.Ο.Υ. : Νέας Ιωνίας

ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η.: 158188103000