Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Καριέρα στην EchoDeco

Έλα στην ομάδα της Echo Deco


Δε θέλουμε να περιαυτολογήσουμε, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε ένα πολύ cool μέρος για να δουλεύει κανείς. (Επίσης πιστεύουμε ότι με αυτή τη δουλειά αλλάζουμε τον κόσμο!)
Ψάχνουμε ταλαντούχους ανθρώπους για τα τμήματα του Customer Service, του Operations, (& Front office) του Client Fullfillment, του Digital Product, του Logistics και για το Kατάστημα Διαθέσεων. (Κατάστημα διακόσμησης και επίπλων του Deco Guru μας).   
Για να μάθεις περισσότερα για εμάς, ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας. Για να μάθουμε εμείς περισσότερα για σένα, στείλε μας το βιογραφικό σου στο ergasia@echodeco.gr και σημείωσε για ποιο τμήμα ενδιαφέρεσαι


Τα καλά του να δουλεύει κανείς στην Echo Deco

 • Τα γραφεία μας είναι τετραώροφα. Σκέψου πόσο καλή φυσική κατάσταση θα έχεις, ανεβοκατεβαίνοντας τέσσερις ορόφους κάθε μέρα. Σωστά, ουσιαστικά σου προσφέρουμε δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο με αυτή τη δουλειά! Καλά, δεν είναι τόσο σπουδαίο αυτό, αλλά όντως υπάρχουν μερικά σπουδαία παρακάτω… 
 • Στο γραφείο υπάρχει fun, δημιουργικότητα και ζωντάνια.   
 • Δεν είμαστε πολύ της πίεσης. Περιμένουμε από εσένα να δουλεύεις αποτελεσματικά, αλλά δίνουμε βάση στην ανοιχτή επικοινωνία και στο να γίνεται η δουλειά σωστά με την πρώτη. 
 • Το ωράριο είναι 9 το πρωί με 6 το απόγευμα (Sorry, η δουλειά δε γίνεται εξ αποστάσεως). 
 • Εδώ, θα ζήσεις εμπειρίες, θα είσαι ελεύθερος να κάνεις πράγματα και να πάρεις αποφάσεις, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι αν ήσουν σε κάποια άλλη εταιρεία.
 • Πού και πού, συναντιόμαστε εκτός δουλειάς και κάνουμε κάτι διασκεδαστικό σαν ομάδα. 

Τώρα, ας πούμε τι χρειάζεσαι για να κάνεις αυτή τη δουλειά: 
 • Πρέπει να είσαι ο τύπος που χαίρεται όταν καταφέρνει κάτι. Κάθε μέρα, θα έχεις κάποιες δουλειές να κάνεις. Διασκεδαστικές δουλειές. Σημαντικές δουλειές. Απαραίτητες δουλειές. 
 • Θα είσαι πολλές ώρες στον υπολογιστή. Οπότε, χρειάζεται να ξέρεις από social mediae-mail, photoshop, Microsoft Office και άλλα πράγματα που έχουν σχέση με υπολογιστές. 
 • Θα είσαι πολλή ώρα στο τηλέφωνο. Πρέπει να σου αρέσει να μιλάς με ανθρώπους και να δίνεις ή να παίρνεις πληροφορίες. 
 • Πρέπει να είσαι άνθρωπος που αγαπά να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες σε άλλους ανθρώπους. Δηλαδή, πρέπει να είσαι αυτός που νιώθει καλά, κάνοντας τους άλλους να νιώθουν καλά. 
 • Πρέπει να προσέχεις τις λεπτομέρειες και να είσαι τελειομανής με τη δουλειά σου. Δε θέλουμε να τρέχεις και να κάνεις μια δουλειά πρόχειρα. Θέλουμε να παίρνεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να γίνει η δουλειά σωστά. 
 •  Αν είσαι ντροπαλός, ή πολύ ήσυχος (πράγμα που μια χαρά μας ακούγεται), δεν τρέχει τίποτα. Δε ψάχνουμε την «ψυχή του πάρτι»! Θέλουμε έναν καλό, ευχάριστο άνθρωπο που να βγάζει και δουλειά.  


Με λίγα λόγια, θα πρέπει να είσαι όσο πιο αποτελεσματικός μπορείς. Και να περνάς καλά (ποιος θέλει μια δουλειά στην οποία δεν περνά καλά;) Στο γραφείο δεν έχουμε επισημότητες, αλλά θέλουμε επαγγελματισμό και ακρίβεια. 

Δεν έχουμε απαίτηση όμως να είσαι τέλειος ή να έχεις φοβερά προσόντα (πέρα από τα σχετικά πτυχία) για να πάρεις τη δουλειά. Μπορούμε να στη μάθουμε εμείς. Θέλουμε εξυπνάδα, ενέργεια και προθυμία. ‘Οταν έχεις απορίες, θα βάζεις μια φωνή σε κάποιον από την ομάδα και θα παίρνεις απάντηση (μάλλον!). 

Αν αυτή είναι μια δουλειά που θα την έκανες ακόμα και τσάμπα, δεχόμαστε την προσφορά σου. Αν όμως προτιμάς να παίρνεις κάποια αμοιβή (το καταλαβαίνουμε… κι εμάς μας αρέσει να πληρωνόμαστε), αυτό ακριβώς σου προσφέρουμε.  

Εκτός από το να είσαι άνθρωπος της λεπτομέρειας, πρέπει να τηρείς ένα σύστημα και κάποιες διαδικασίες. Για να μας αποδείξεις ότι όντως είσαι τέτοιος τύπος και μπορείς να ακολουθήσεις μία διαδικασία, στείλε μας το mail σου με θέμα “Είμαι ο άνθρωπός σας”. Είναι ένα κολπάκι που κάνουμε για να ξεχωρίσουμε αυτούς που στέλνουν στα τυφλά το βιογραφικό τους όπου να ‘ναι, από τους τύπους (σαν εσένα) που πραγματικά ενδιαφέρονται να δουλέψουν μαζί μας. 

Θέλουμε να αποκτήσουμε τον νέο μας συνάδελφο το συντομότερο, αλλά θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να βρούμε αυτόν που μας ταιριάζει καλύτερα, τόσο σε ικανότητες, όσο και σα νοοτροπία. Θα σου δώσει μεγάλο προβάδισμα (αλλά είναι προαιρετικό), αν στείλεις ένα μικρό βίντεο μαζί με το βιογραφικό σου. Στο βίντεο, πες μας γιατί είσαι ο τέλειος άνθρωπος για τη θέση και γιατί θα σκίσεις σε αυτή τη δουλειά. Αυτό το θέλουμε απλά για να πάρουμε μια ιδέα για την προσωπικότητά σου. Και αν αποφασίσεις να μη στείλεις βίντεο (δεν πειράζει!), πες μας γιατί αποφάσισες να μην το στείλεις. 

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!