Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Κομοδίνο από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο 43x33x51 εκ

Το αντικέ κομοδίνο από ανακυκλωμένο ξύλο θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη προσθήκη στο δωμάτιό σας. Η κατασκευή του από μασίφ ξύλο το καθιστά σταθερό και ασφαλές για να τοποθετείτε επάνω του ροφήματα ή διακοσμητικά. Εξοπλισμένο με δύο συρτάρια, παρέχει τον απαραίτητο χώρο για αποθήκευση αρκετών αντικειμένων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντουλαπάκι, συρταριέρα και βοηθητικό έπιπλο. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ξύλο, το κομοδίνο είναι σταθερό, στιβαρό και κομψό, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά από διαφορετικά ξύλα όπως sheesham, teak, παλίσανδρο, μάνγκο, ακακία, ανακυκλωμένο ξύλο, σκληρό ξύλο, κλπ. Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό και ελαφρώς διαφορετικό από το επόμενο. Τα σημάδια του χρόνου και τα νερά χαρίζουν σε κάθε έπιπλο τη δική του ιστορία και μια μοναδική εμφάνιση. Το κομοδίνο είναι αμιγώς χειροποίητο. Οι διαδικασίες του λουστραρίσματος, του βαψίματος και του κερώματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Σημαντική σημείωση: Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε ένα από τα ντουλάπια μας μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.
  • Υλικό: Ανακυκλωμένο ξύλο
  • Διαστάσεις: 43 x 33 x 51 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Με δύο συρτάρια
  • Αμιγώς χειροποίητη κατασκευή
  • Γυαλισμένο, βαμμένο και λουστραρισμένο

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
Είδος Ξύλου Ανακυκλωμένο Ξύλο
Σετ Μονό
Χρώμα Φυσικό
Υλικό Κατασκευής Ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα