Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Έπιπλο τηλεόρασης από μασίφ ξύλο sheesham 118x30x40 εκ

Αυτό το έπιπλο τηλεόρασης αποπνέει μια ρουστίκ γοητεία και είναι βέβαιο πως θα μεταβληθεί στο επίκεντρο του χώρου σας. Το βοηθητικό έπιπλο κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο sheesham, ένα τροπικό σκληρό ξύλο, γνωστό και ως rosewood ή παλίσανδρος, το οποίο είναι δημοφιλές για τα φυσικά νερά και τη λεία υφή του. Επιπλέον, δε σκεβρώνει, δε σκίζεται και διαθέτει φυσική αντίσταση στη φθορά. Ως αποτέλεσμα, αυτός ο όμορφα σχεδιασμένος χαμηλός μπουφές είναι εξαιρετικά σταθερός, ανθεκτικός και εντυπωσιακός. Επίσης, οι διαδικασίες του γυαλίσματος και του λουστραρίσματος είναι περίτεχνα ολοκληρωμένες. Το έπιπλο είναι αμιγώς χειροποίητο και τα όμορφα νερά του ξύλου καθιστούν κάθε κομμάτι ξεχωριστό και ελαφρώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτό το έπιπλο HiFi διαθέτει 2 συρτάρια και 1 ανοιχτό τμήμα, παρέχοντας άπλετο χώρο για να αποθηκεύετε συσκευές πολυμέσων, βιβλία και διάφορα άλλα αντικείμενα. Το προϊόν είναι ήδη συναρμολογημένο, δεν απαιτείται συναρμολόγηση. Σημαντική σημείωση: Τα νερά του ξύλου διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν, καθιστώντας το κάθε κομμάτι μοναδικό. Η επιλογή γίνεται τυχαία.
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο sheesham (ινδική τριανταφυλλιά)
  • Διαστάσεις: 118 x 30 x 40 εκ. (Π x Β x Y)
  • Φινίρισμα: Γυάλισμα και λούστρο
  • Με 2 συρτάρια και 1 ανοιχτό τμήμα
  • Δεν απαιτείται συναρμολόγηση
Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
Είδος Ξύλου Sheesham
Κατηγορία Μήκους Από 111 έως 120 εκ
Χρώμα Φυσικό
Υλικό Κατασκευής Ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα