Τί φωτιστικά να πάρω; Ιδέες για έξυπνη επιλογή φωτιστικού!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 01/04/2019 0 Σχόλια

Ήρθε η ώρα για να αλλάξετε τα φωτιστικά σας; Μήπως ανανεώσατε τα έπιπλα και θέλετε να φρεσκάρετε και τον φωτισμό στον προσωπικό σας χώρο; Η καλύτερη ώρα λοιπόν είναι τώρα, η ώρα που θα ρίξετε άπλετο φως για θα φανούν όλες οι λεπτομέρειες στα έπιπλα και στις διακοσμητικές συνθέσεις. Φωτιστικά, απλίκες, λαμπατέρ οι επιλογές αμέτρητες και τα στυλ πολλά! Απλά φανταστείτε αυτό που θέλετε και θα γίνει! Μοναδικά φωτιστικά σε ρετρό, industrial και vintage αισθητική, επιτοίχια και απλίκες, επιδαπέδια και γραφείου ότι και να σκεφτείτε εμείς θα σας βοηθήσουμε να τα εντάξετε στο χώρο γρήγορα και απλά!

 

 

Φωτιστικά οροφής μονόφωτα και πολύφωτα

 

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε μια διακοσμητική δήλωση εντάσσοντας στο χώρο ένα ιδιαίτερο φωτιστικό οροφής. Ο φωτισμός είναι το κόσμημα του δωματίου λένε διάσημοι σχεδιαστές, οπότε τολμήστε να τα εντάξετε στο χώρο και να εντυπωσιάσετε. Φωτιστικά οροφής μονόφωτα σε εντυπωσιακά σχέδια που μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος, χάλκινα ή μεταλλικά, μακραμέ ή χάρτινα δίνουν το χαρακτήρα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε φωτιστικά οροφής πολύφωτα προσθέτοντας φως σε πολλά επίπεδα. Με ένα δυνατό φωτισμό οροφής θα έχετε ένα ενιαίο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

 

                                                                    

 

Φωτιστικά δαπέδου κλασικά

 

Ολοκληρώνοντας με τον φωτισμό οροφής ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε το φωτιστικό αποτέλεσμα και να τονίσετε όποια γωνία επιθυμείτε. Τα επιδαπέδια φωτιστικά προσφέρουν ένα διαφορετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τονίζουν τη γωνία που θα το τοποθετήσετε και μετατρέπουν την ατμόσφαιρα σε πιο φιλική και ζεστή. Δημιουργήστε μια γωνία διαβάσματος και τοποθετήστε το δίπλα από την αγαπημένη σας πολυθρόνα. Οι δέσμες φωτός θα κινηθούν ελεύθερες και θα δώσουν έμφαση στις υφές που υπάρχουν στο χώρου. 

 

                                                                  

 

Απλίκες τοίχου αντικέ

 

Για μια ονειροπόλα σύνθεση επιλέξτε φωτιστικά απλίκες και ρίξτε τις ζεστές τους δέσμες πάνω στους τοίχους! Αντί να έχετε μια μόνη πηγή φωτός διασκορπίστε πολλαπλά φωτιστικά χαμηλής ισχύος γύρω από το δωμάτιο για να παράγετε ένα μαλακό φως. Πάνω από το κρεβάτι, δίπλα στον καθρέφτη, πάνω από έναν πίνακα ζωγραφικής θα δώσουν τις αντιθέσεις που θέλετε και θα δημιουργηθεί ένα οικείο και ζεστό αποτέλεσμα. Οι απλίκες τοίχου με αντικέ διάθεση θα μεταμορφώσουν το χώρο και θα φτιάξουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία του μεταπολεμικού κινηματογράφου με απαλά κοντράστα και γοητευτικές σκιές.

 

                                                                    

 

 

Επιτραπέζια φωτιστικά 

 

Πάνω σε ένα vintage κομό δίπλα από τη βιβλιοθήκη τοποθετήστε ένα φωτιστικό τύπου λαμπατέρ ή πορτατίφ και φωτίστε απαλά το χώρο σε αυτό το σημείο. Ακουμπώντας το καλώδιο όπου είναι ο διακόπτης θα κάνετε το κλικ για να φωτίσετε. Τοποθετήστε το δίπλα  από το κρεβάτι σας για να σας συντροφεύσει τις στιγμές χαλάρωσης πριν από τον ύπνο. Το απαλό του φως θα σας βοηθήσει να διαβάσετε αλλά και να σας ξεκουράσει. Λαμπατέρ από γυαλί, από χαρτί και ξύλο οι επιλογές πολλές στα υλικά που μπορείτε να βρείτε για να τα συνδυάσετε άρτια με τον υπόλοιπο χώρο. 

 

                                                                   

 

 

Ο συνδυασμός από φωτιστικά, απλίκες και λαμπατέρ είναι η καλύτερη λύση για να φωτίσετε με στυλ σε όλα τα επίπεδα! Δώστε έμφαση στις επιλογές σας και  τολμήστε το διαφορετικό. Πλέον οι επιλογές είναι αμέτρητες και προσιτές. Το φως είναι το σημαντικότερο όλων, χωρίς αυτό όλα παραμένουν στο σκοτάδι! Τελικά  ένα φως έχει τη δύναμη να φτιάξει ή να χαλάσει ένα δωμάτιο.