Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα τόσο απαραίτητο στη ζωή μας, όσο και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ας παραμερίσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα κι ας αναλογιστούμε τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μας.  ‘Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, η διακόσμηση του σπιτιού είναι ένας τρόπος έκφρασης της αγάπης που νιώθουμε για την οικογένεια, τους φίλους, αλλά και την ίδια τη ζωή!  
 

Δείξε την αγάπη σου για τις ρίζες σου! 

 

 
 

Υπάρχει πιο δυνατή και πιο απόλυτη αγάπη από αυτή που εισπράττουμε από τους γονείς μας και τους γονείς των γονιών μας; Η ιστορία σου, οι παιδικές σου αναμνήσεις από το πατρικό σπίτι, οι διακοπές στο εξοχικό του παππού, πρέπει να αποτυπώνονται στη διακόσμηση του σπιτιού. Βρες όμορφα κουτιά για να φυλάξεις παλιές φωτογραφίες, ενθύμια του παρελθόντος και αγαπημένα αντικείμενα που δε θέλεις να αποχωριστείς. Δώσε vintage χαρακτήρα στα έπιπλά σου με παλαιωμένα πομολάκια που θα σου θυμίσουν την παλιά κομόντα της γιαγιάς!       

 

Δείξε την αγάπη σου για την οικογένειά σου! 

 

 

Οι δεσμοί ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας είναι πολύ ισχυροί και η αγάπη που μοιράζονται μεταξύ τους, αποδεικνύεται καθημερινά με χίλιους-δυο τρόπους. ‘Ενας από αυτούς είναι και η δημιουργία ενός ασφαλούς, ήρεμου και ζεστού περιβάλλοντος που θα στεγάσει όλα τα όμορφα χρόνια της κοινής τους πορείας. Εξασφάλισε τη θαλπωρή του σπιτιού με ζεστά χρώματα, χουχουλιάρικα υφάσματα και άνετα έπιπλα. Στρώσε στο πάτωμα όμορφα χαλιά για όλες τις εποχές του χρόνου και συμπλήρωσε με μικρά χαλάκια, για να μη μείνει σπιθαμή ακάλυπτη!     

 

Δείξε την αγάπη σου στους φίλους σου! 

 

 

Λένε πως οι φίλοι είναι τα αδέλφια που εμείς επιλέγουμε να έχουμε και είναι αλήθεια! Οι φίλοι είναι αυτοί που θα σταθούν μαζί σου στα δύσκολα, αλλά και θα μοιραστούν τις χαρές σου! Δείξτους την εκτίμηση και την αγάπη σου, έχοντας πάντα το σπίτι σου ανοιχτό για αυτούς. Εξόπλισε τη βιτρίνα ή τον μπουφέ σου, με ό,τι χρειάζεσαι για να περιποιηθείς τους καλεσμένους σου, από την πιο μικρή συνάθροιση, μέχρι το μεγαλύτερο πάρτυ. Προμηθεύσου μία κάβα για να αποθηκεύεις τα ποτά και τα κρασιά σου και προετοιμάσου για τα πιο αξέχαστα γλέντια! 
 

Δείξε την αγάπη σου για τη ζωή!  

Αγάπη για τη ζωή, σημαίνει να ζεις την κάθε στιγμή στο έπακρο και να εκτιμάς τις μικρές χαρές, είτε μέσα, είτε έξω από το σπίτι! Διακόσμησε τους τοίχους του σπιτιού σου με έθνικ πίνακες και διακοσμητικά που θα σου θυμίζουν περιπέτειες και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς! Τοποθέτησε σε έναν τοίχο διάφορες κρεμάστρες και κρέμασε εκεί ενθύμια από τις διακοπές σου, ψάθινα καπέλα και τσάντες, πολύχρωμα φουλάρια, γλαστράκια με φυτά, ή μία συλλογή από παλιές φωτογραφικές μηχανές! 

Στις 14 Δεκέμβρη, άνοιξε το σπίτι σου και γιόρτασε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά σου και με τους φίλους σου! Τα έπιπλα, οι τοίχοι και τα διακοσμητικά θα γίνουν οι σύμμαχοί σου για να δείξεις σε όλους πόσο τους αγαπάς!