Η λέξη ανανέωση μας φέρνει μόνο όμορφα πράγματα στο μυαλό! Πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με τη λέξη διακόσμηση! Νέα αντικείμενα θα συνθέσουν ένα υπέροχο σκηνικό για να περνάτε εκεί την καθημερινότητά σας. Σκεφτείτε πόσο θα άλλαζε το σκηνικό επιλέγοντας ένα προϊόν από τις ξαπλώστρες και τα Daybeds σε συνδυασμό με vintage ξύλινα καφάσια διακόσμησης. Δημιουργήστε στη βεράντα ένα προσωπικό καταφύγιο βγαλμένο από κάποιο τροπικό νησί.

 

Φέρτε τις ξαπλώστρες παραλίας στη βεράντα σας

 

Τολμήστε το διαφορετικό και ανανεώστε τη διακόσμηση της βεράντας με μια ξαπλώστρα εξωτικής ομορφιάς! Επιλέξτε τις ξαπλώστρες και τα Daybeds με βάση τις ανάγκες σας. Δώστε σημασία στα υλικά κατασκευής αλλά και στην αισθητική. Ξαπλώστρες από αλουμίνιο, acacia αλλά και από συνθετικά υλικά είναι κάποιες από τις επιλογές. Σκεφτείτε το ύφος που θέλετε να δώσετε και κάντε την ιδανική επιλογή. Ποιος είπε ότι χρειάζεστε μεγάλο κήπο για να κάνετε μια τέτοια αγορά; Daybeds με υφασμάτινους ουρανούς και ξαπλώστρες με άνετα μαξιλάρια θα δημιουργήσουν ένα άνετο χώρο για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

 

                                                                            

 

Χαλαρώστε με άνεση

 

Ένα χαμηλό τραπεζάκι εξωτερικού χώρου μαζί με ένα πουφ αδιάβροχο θα συνθέσουν ένα χαλαρό χώρο για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο με ηρεμία και άνεση. Ξεχάστε τους συμβατικούς καναπέδες και ανανεώστε τη βεράντα μ’ αυτόν το πρωτότυπο τρόπο. Για να απογειώσετε αυτήν την εναλλακτική διακόσμηση  τοποθετήστε vintage ξύλινα καφάσια στον τοίχο μαζί με κεριά και υφασμάτινα κλαδιά και λουλούδια διακοσμητικά. Για έξτρα χαλάρωση και στυλ κρεμάστε μία αιώρα Amazonas, επιλέγοντας ανάμεσα στα καθίσματα και τις αιώρες βάση του υλικού κατασκευής ή του χρώματος. Οι επιλογές αμέτρητες, το αποτέλεσμα ένα, η απόλυτη χαλάρωση! Δείτε το χώρο αλλιώς και φροντίστε να αισθάνεστε χαλαρά και να έχετε όμορφες στιγμές σε αυτόν. Το μόνο που μένει είναι να βάλετε τη μουσική που σας ταιριάζει και να απολαύσετε το αποτέλεσμα.

 

                                                                        

 

Έπιπλα εξωτερικού χώρου

 

Εάν είστε από εκείνους που αγαπούν το κλασσικό ανανεώστε τη βεράντα με ένα σετ τραπεζάκι με δύο καρέκλες  και δώστε μια vintage αλλά ταυτόχρονα άνετη νότα στο χώρο. Ποιος είπε ότι το κλασσικό δεν έχει στυλ; Ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους με μεγάλες προσδοκίες! Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει και επιλέξτε ένα έπιπλο στα μέτρα σας!  Έπιπλα από αλουμίνιο, wicker ή συνθετικό υλικό δείτε αυτό που πληροί τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο χώρο.

 

                                                                             

 

Feng Shui αντικείμενα

 

Ένας από τους βασικούς κανόνες για να έχετε καλή τύχη είναι να εντάξετε στο χώρο ένα αντικείμενο feng Shui. Επιλέξτε ένα διακοσμητικό συντριβάνι και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δίπλα στα έπιπλα της επιλογής σας, τοποθετήστε το και βάλτε τους ήχους της φύσης στο μπαλκόνι. Απολαύστε τους ήχους από το νερό που κυλά, τον εναλλασσόμενο φωτισμό του αλλά και το εξαιρετικό φινίρισμα που έχει το κάθε ένα. Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσετε την αναμόρφωση της βεράντας και θα δημιουργήσετε ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση!

 

                                                                                   

 

Ο συνδυασμός ξαπλώστρες και Daybeds με τα vintage ξύλινα καφάσια, τα αδιάβροχα πουφ και τα συντριβάνια feng shui  δημιουργούν ένα αποτέλεσμα μοναδικό και έξτρα χαλαρωτικό. Η ανανέωση της βεράντας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μια μεγάλη δόση στυλ! Φροντίστε να την απολαύσετε όχι μόνο τώρα που είναι καλοκαίρι αλλά όλο το έτος. Χαρείτε τον προσωπικό σας χώρο, τη μικρή σας όαση επενδύοντας στη διακόσμηση!