Το καλοκαίρι είναι εδώ και η ζέστη έχει κάνει την εμφάνισή της για τα καλά! Ο κήπος, η προσωπική όαση δροσιάς περιμένει να ανανεωθεί. Τολμήστε να τοποθετήσετε μία κούνια ή ένα κρεμαστό κάθισμα για να κάνετε τη διαφορά και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο κοντά στη φύση! Οι επιλογές είναι αμέτρητες και τα στυλ πολλά. Το μόνο που μένει είναι να σκεφτείτε τη διαμόρφωση του χώρου σας για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

 

Στυλ διακόσμησης

 

Ανάλογα το ύφος στη διακόσμηση μπορείτε να επιλέξετε και το υλικό. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα έθνικ σκηνικό επιλέξτε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η ψάθα και το wicker. Εάν θέλετε ένα μίνιμαλ ή πιο κλασικό χώρο το μέταλλο και το ράταν είναι κάποιες από τις επιλογές σας. Συνδυάστε την με διακοσμητικά κήπου όπως καλάθια και κασπώ ή φανάρια και δημιουργήστε το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης.

 

                                                                              

 

Κούνια ατομική ή όχι;

 

Θέλετε να μοιράζεστε την κούνια ή να είστε μόνοι σας και να χαλαρώνετε αγκαλιά με ένα βιβλίο; Η επιλογή δική σας. Υπάρχουν κούνιες δύο θέσεων, τριών αλλά και τεσσάρων. Ιδανική επιλογή για οικογένεια με πολλά μέλη! Διασκέδαση και ξεκούραση σε ένα. Οι κούνιες αυτές διαθέτουν και σκιάστρο για να απολαμβάνεται ξέγνοιαστα τις ηλιόλουστες μέρες! Εάν είστε πιο μοναχικοί τύποι επιλέξτε κούνια για έναν! Επιλογή σίγουρη για έξτρα χαλάρωση και άνεση.

 

                                                                                  

 

 

Κρεμαστό κάθισμα για μέσα και έξω από το σπίτι

 

Ένας τρόπος για να επιλέξετε την κούνια που σας ταιριάζει είναι να σκεφτείτε την αποθήκευση τους χειμερινούς μήνες. Τα έπιπλα για εξωτερικούς χώρους είναι ειδικά κατασκευασμένα για έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά πάντα το μέσα είναι ιδανικότερο. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε ένα κάθισμα που μπορεί να τοποθετηθεί κρεμασμένο σε ένα δέντρο αλλά και στο εσωτερικό του σπιτιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο επιλέγοντας τις σωστές βάσεις και εξαρτήματα. Έτσι θα δημιουργήσετε ξεχωριστές γωνίες χαλάρωσης όλους τους μήνες! Απέναντι από τον καναπέ στο σαλόνι η κούνια θα στέκει άρτια και θα διακοσμεί με ξεχωριστό τρόπο τον προσωπικό σας χώρο.

 

 

                                                                                           

 

Υλικό κατασκευής

 

Όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι ειδικά κατασκευασμένα για να αντέχουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Σίγουρα όμως κάποια υλικά υπερτερούν από κάποια άλλα. Τα συνθετικά υλικά, το ξύλο, το wicker, το ράτταν και το μέταλλο είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε και όλα μπορούν να σταθούν στον εξωτερικό χώρο. Επίσης μεγάλη γκάμα υπάρχει και στα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου που μαζί με ένα καλό υλικό μπορούν να συνθέσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.  

 

 

                                                                                           

 

Βάλτε στο μυαλό σας μια ειδυλλιακή εικόνα, περιπλανηθείτε στις κούνιες κήπου και κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα! Πλέον οι επιλογές στα έπιπλα κήπου είναι  πολλές, το μόνο που μένει να σκεφτείτε είναι το στυλ διακόσμησης που θέλετε να επιτύχετε και το πως θα χρησιμοποιείτε το έπιπλο. Έχουν απομείνει πολλές μέρες καλοκαιρινές και περιμένουν να τις απολαύσετε. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε κατάλληλος και μην τις αφήνετε να φύγουν χωρίς να τις αξιοποιήσετε.