Το πιο αγαπημένο μου μέρος σε όλο τον πλανήτη είναι ο κήπος του σπιτιού μου! Εκεί παίζω, σκαρφαλώνω, τσαλαβουτάω στα νερά και δε με μαλώνουν ποτέ όταν βρέχομαι ή λερώνω τα ρούχα μου! Η μαμά έβαλε τις σούπερ ιδέες, ο μπαμπάς τα φοβερά του εργαλεία και ο παράδεισός μου φτιάχτηκε... στο πι και φι! 
 

‘Ωρα για παιχνίδι!  

 

 
Το παιχνίδι στον κήπο δεν τελειώνει ποτέ! Τρελαίνομαι να κάνω κούνια και τσουλήθρα! Ο μπαμπάς έφτιαξε ένα μεγάλο τετράγωνο με ξύλινες παλέτες και το γέμισε άμμο για να παίζω με τα κουβαδάκια μου. Μετά, κρέμασε μία σχοινένια σκάλα από ένα δέντρο για να μπορώ να σκαρφαλώνω όποτε θέλω. 
 

Κι άλλο παιχνίδι! 

 
 
Η μαμά χρωμάτισε αριθμούς στις τσιμεντένιες πλάκες για να παίζω “κουτσό” και έβαψε μερικές πέτρες με Χ και Ο για να παίζουμε τρίλιζα πάνω σ’ένα κορμό δέντρου! ‘Οταν κουραστούμε από το πολύ παιχνίδι, καθόμαστε με τους φίλους μου στις αστείες καρέκλες μας και συζητάμε σαν τους “μεγάλους”!   
 

Περάστε στην τραπεζαρία! 

 

 
 
Το πολύ παιχνίδι μου ανοίγει την όρεξη! Παίρνω τη θέση μου στο τραπέζι του πικ νικ που έχουμε στον κήπο και διηγούμαι τις περιπέτειες της ημέρας, τρώγοντας ένα σωρό λιχουδιές! Η μαμά λέει ότι ο πολύς ήλιος κάνει κακό, γι’αυτό έχει τοποθετήσει μία μεγάλη ομπρέλα πάνω από το τραπέζι. 
 

Να πάρουμε έναν υπνάκο;  

 

 
Όταν θέλω να ξεκουραστώ, μου αρέσει να κάθομαι στην αιώρα μου. Η μαμά δεν αφήνει κανέναν να κάθεται εκεί, εκτός από μένα. Λέει πως είναι ο θρόνος μου! Εγώ αντίθετα, επιτρέπεται να ξαπλώνω στη δική τους μεγάλη ξύλινη κούνια όποτε θέλω! Καμιά φορά, η κούνια με νανουρίζει και με παίρνει ο ύπνος! 
 

Καουμπόϋδες και Ινδιάνοι ή πειρατές στην Καραϊβική; 

 
 
Λατρεύω την Ινδιάνικη σκηνή που μου έφτιαξαν με καλάμια και παλιά σεντόνια! Η μαμά έβαλε μέσα ένα όμορφο χαλάκι για να κάθομαι αναπαυτικά και να παίζω! Λίγο πιο πέρα, η παλιά βαρκούλα του παππού έχει στολιστεί με μπλε και άσπρα σημαιάκια. Ο μπαμπάς στερέωσε πάνω της τρία μεγάλα πανιά που φτάνουν μέχρι τον ουρανό! Λένε πως το έκαναν για να έχουμε σκιά, αλλά εγώ νομίζω ότι μου έφτιαξαν το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου! 

Η μαμά κι ο μπαμπάς, μου έφτιαξαν κι άλλα πολλά όμορφα πράγματα στον κήπο! Μα θα σας τα πω άλλη φορά... Τώρα, πάω να παίξω!