5 σημεία για την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

16/10/2017 0 Σχόλια

«Τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σπίτι» (Marjorie Holmes, Αμερικανός συγγραφέας). Η καλύτερη εποχή του χρόνου πλησιάζει και εκτός από τις καρδιές των ανθρώπων είθισται να πλημμυρίζουν με τα καλύτερα συναισθήματα και τα σπίτια αυτών. Εμείς λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις ιδανικές προτάσεις, έτσι ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν τα καλύτερα της ζωής σας. Μέσα από 5 απλά βήματα θα κατορθώσετε να προσδώσετε εύστοχες διακοσμητικές πινελιές στο χώρο σας και να αποσπάσετε τα καλύτερα σχόλια από τους καλεσμένους σας.

 

1. Το σήμα κατατεθέν κάθε Χριστουγεννιάτικης περιόδου είναι φυσικά ο στολισμός του δέντρου. Συμπεριλαμβάνοντας τις προτιμήσεις του καθενός και την προσωπική του αισθητική, υπάρχουν για εσάς όλες οι καλαίσθητες επιλογές, ώστε να καταλήξετε σε εκείνη της αρεσκείας σας. Για εκείνους λοιπόν, που θέλουν να χαρίσουν πινελιές νοσταλγίας εκτός από τις κλασικές μπάλες υπάρχουν και ιδιαίτερα κρεμαστά στολίδια για το δέντρο, όπως είναι οι νεράιδες, τα αγγελάκια, τα vintage μεταλλικά στολίδια κι οι μπαλαρίνες. Για τους λάτρεις του κλασικού στυλ, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε χρυσό και ασήμι. Χριστούγεννα χωρίς αναδρομή στην παιδική μας αθωότητα δεν υφίστανται, οπότε η πλούσια γκάμα που απαρτίζουν τα παιδικά μας όνειρα θα σας προσφέρει το επιθυμητό κλίμα. Πολλοί είναι εκείνοι που προσμένουν χιονισμένα Χριστούγεννα, οπότε ανεξαρτήτως μετεωρολογικών συνθηκών τα Λευκά Χριστούγεννα με τις διακοσμητικές αρκούδες και την πληθώρα των χιονισμένων στολιδιών θα κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι σας. Για τους εναλλακτικούς, φυσικά και υπάρχουν και disco glam, αλλά και ρετρό επιλογές, όπως και επιλογές που παραπέμπουν στο δάσος και στο μεγαλείο της φύσης. Δείτε κάποιες προτάσεις από επαγγελματίες διακοσμητές εδώ: Προτάσεις Χριστουγεννιάτικου στολισμού  EchoDeco.

 

 

2. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας επί γης που να μην επιθυμεί να κάνει το δημοφιλές «δεξί ποδαρικό» με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Τι άλλο πιο διαχρονικό λοιπόν, από τα περίφημα ρόδια αλλά και την αφθονία μεταλλικών στολιδιών, σε σχήμα αστεριών, ξωτικών, πιγκουίνων κ.τ.λ. Μία πρωτότυπη πρόταση είναι τα κρεμαστά vintage ταμπελάκια που εκτός από το δέντρο σας μπορούν να στολίσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας, αρκεί να έχετε φαντασία.

 

 

3. Τα Χριστουγεννιάτικα Καράβια επίσης, είναι μία πολύ classy επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ή ακόμα και να το αντικαταστήσει. Από διακοσμητικά ιστιοφόρα μέχρι vintage ψαροκάικα, οι επιλογές είναι άφθονες και υψηλής αισθητικής.

 

4. Η πιο φωτεινή γιορτή του χρόνου, φυσικά και επιβάλλει τον πασίγνωστο Χριστουγεννιάτικο Φωτισμό, που όμως δεν συνεπάγεται ότι θα πρέπει να είναι στερεότυπος και αναμενόμενος. Υπάρχει ευρεία γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και μεγέθους στα λαμπάκια, ώστε να μετατρέψετε και τον εξωτερικό, αλλά και τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας σε παραμυθένιο τοπίο.   

 

 

 

5. Βασικό στοιχείο διακόσμησης, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι ασφαλώς τα στοιχεία που θα επιλέξετε να διακοσμούν τα τραπέζια σας και τους τοίχους σας, αλλά και κάθε έπιπλο ή γωνιά του σπιτιού. Οι διαχρονικές Χριστουγεννιάτικες Χιονόμπαλες, η ποικιλία αστεριών σε κρεμαστά διακοσμητικά στολίδια, κηροπήγια, φωτάκια, αλλά και οι ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες Φιγούρες προσφέρουν στο χώρο σας αναμφισβήτητη ζεστή ατμόσφαιρα. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακά και εξαιρετικής πρωτοτυπίας διακοσμητικά στοιχεία είναι οι μπότες, οι κάλτσες και οι λευκές αρκούδες που χαρίζουν στο χώρο σας τη ρεαλιστική αναπαράσταση των χιονισμένων Χριστουγέννων στη φύση.