Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

RedFire Τζάκι Εξωτερικού Χώρου Fuego Μικρό 81070

Αφήστε το τζάκι εξωτερικού χώρου Fuego της RedFire να σας προσφέρει ζεστασιά τις κρύες βραδιές. Το τζάκι διαθέτει μεγάλο άνοιγμα, ώστε να καίτε πολλά ξύλα ταυτόχρονα. Η καμινάδα θα απομακρύνει τον καπνό, ώστε να απολαμβάνετε την όμορφη ατμόσφαιρα και την άνετη ζεστασιά του τζακιού μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το ατσάλι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας ενισχύει το μοντέρνο και κομψό σχέδιο αυτού του τζακιού, το οποίο θα δημιουργήσει, κυριολεκτικά, μια ζεστή ατμόσφαιρα στον κήπο σας. Χάρις στο συμπαγές μέγεθος, το τζάκι Fuego μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε κήπους ή βεράντες με περιορισμένο χώρο. Συναρμολογείται εύκολα, ώστε να απολαύσετε κατευθείαν μια δυνατή φλόγα. Τα τρία πόδια προσφέρουν υψηλή σταθερότητα στο Fuego. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε προστατευτικό κάλυμμα, ώστε να διατηρηθεί το όμορφο μαύρο φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας για περισσότερο καιρό. Παρακαλούμε σημειώστε πως δεν περιλαμβάνεται προστατευτικό κάλυμμα στην παράδοση.
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Χάλυβας με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
  • Διαστάσεις: 30 x 115 εκ. (Ø x Υ)
  • Μεγάλο άνοιγμα
  • Ο καπνός απομακρύνεται από την καμινάδα
  • Εύκολη συναρμολόγηση

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.gr E.E.
EchoDeco
Είδος Τζάκι Εξωτερικού Χώρου
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα