3+1 τάσεις για μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη εσωτερική διακόσμηση

Συντάχτηκε από: EchoDeco 31/01/2020 0 Σχόλια

Γυρνώντας από μία κουραστική μέρα στην δουλειά, σίγουρα χρειάζεστε ένα μέρος για να χαλαρώσετε! Όμως αυτός ο χώρος πρέπει να διαμορφωθεί κατάλληλα για να καλύπτει τις ανάγκες σας. Μιας και είναι χειμώνας, δημιουργήστε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Δώστε μεγάλη σημασία στη διακόσμηση, αλλά και στα έπιπλα. Τα ξύλινα τραπεζάκια σε φυσικές αποχρώσεις είναι must επιλογή για την δημιουργία ενός cozy σκηνικού!! Πάρτε έμπνευση από το χειμωνιάτικο τοπίο και δώστε στυλ στον χώρο!

 

Ταξιδεύοντας σε μία άλλη εποχή

 

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην διακόσμηση που θα επιλέξετε! Το ξύλο και το μέταλλο είναι τα κυρίαρχα υλικά για ένα χειμωνιάτικο σκηνικό. Προσθέστε vintage διακοσμητικά στον χώρο για να δώσετε τον αέρα μιας άλλης εποχής. Χρησιμοποιήστε παλαιωμένου στυλ και καφέ αποχρώσεων αντικείμενα και ταξιδέψτε στο παρελθόν. Σημαντικά δεν είναι μόνο τα διακοσμητικά αντικείμενα πάνω στα έπιπλα, αλλά και το ύφος στους τοίχους. Ενισχύστε τον χώρο, τοποθετώντας χειροποίητα πινακάκια από ξύλο με παλιές διαφημίσεις, όπως και ξύλινα χειροποίητα ρολόγια.

 

                                                                                

 

Αποθήκευση και στυλ

 

Σε ένα σπίτι, εκτός από την διακόσμηση πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και οι μικρές αποθηκευτικές λύσεις, τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε στον χώρο, δημιουργώντας μέρος για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Με αυτή την πρόταση θα έχετε άπλετο χώρο για να τοποθετήσετε ό,τι θελήσετε, διατηρώντας το στυλ του σαλονιού. Βάλτε ξύλινα κουτιά, σε φυσικές αποχρώσεις σε ευδιάκριτα σημεία. Για μεγαλύτερες αποθηκευτικές λύσεις χρησιμοποιήστε μπαούλα σε σχήμα βαλίτσας, ένα ιδιαίτερο σχέδιο που σίγουρα θα προσφέρει σχόλια θαυμασμού από του επισκέπτες σας.

 

                                                                              

 

Στιγμές άνεσης και χαλάρωσης

 

Φυσικά δεν θα μπορούσατε να ξεχάσετε το στοιχείο της άνεσης στον χώρο! Συνδυάστε μεγάλα πουφ και μαξιλάρες και τοποθετήστε τα γύρω από το τραπέζι του σαλονιού. Σίγουρα με την προσθήκη τους θα έχετε έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο μέρος να κάθεστε εσείς, αλλά και οι καλεσμένοι σας. Κάντε τους να νιώσουν οικεία και φιλόξενα με την βοήθεια των χαλαρωτικών ιδιοτήτων ενός πουφ.  Κινηθείτε σε σκούρες ζεστές αποχρώσεις για να ενισχύσετε την ζεστή ατμόσφαιρα του σαλονιού. Για ακόμα μία φορά επικρατεί το στοιχείο του ξύλου. Επιλέξτε ένα τραπεζάκι, το οποίο να έχει κατασκευαστεί από κορμό ή ακατέργαστο ξύλο και δημιουργήστε ένα ρουστίκ σκηνικό!

 

                                                                               

 

Δώστε άρωμα στον χώρο

 

Έχοντας δημιουργήσει αυτή την χειμωνιάτικη και cozy διακόσμηση στο σαλόνι χρειάζεστε μερικά ακόμα βήματα για να την ολοκληρώσετε! Ανάψτε το τζάκι και μερικά αρωματικά κεριά, πάρτε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη και καθίστε σε ένα άνετο πουφ με μία κούπα ζεστή σοκολάτα. Ας ξεκινήσει η χαλάρωση! Με την βοήθεια των κεριών θα ταξιδέψετε, θα καθαρίσετε το μυαλό  και θα αφήσετε όλη την κούραση πίσω σας!

 

                                                                               

 

Έχετε πλέον διαμορφώσει το σαλόνι σε έναν ατμοσφαιρικό, χειμωνιάτικο χώρο, όλον δικό σας! Με την βοήθεια των εντυπωσιακών vintage διακοσμητικών από μέταλλο και ξύλο έχετε απογειώσει το σκηνικό που σας περιβάλλει! Είτε μόνοι, είτε με καλή παρέα είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε τις χαλαρωτικές ιδιότητες του χώρου και θα νιώσετε την άνεση που προσφέρει. Αφιερώστε στον εαυτό σας την φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει!