4 Βήματα για μία ανοιξιάτικη διακόσμηση στο σπίτι

Συντάχτηκε από: EchoDeco 24/04/2020 0 Σχόλια

Νοιώστε την άνοιξη φέρνοντάς την στο εσωτερικό του σπιτιού! Πως; Με μικρές ή μεγάλες αλλαγές που θα δώσουν χρώματα και θα ανανεώσουν την διακόσμηση του χώρου! Μπορεί ένα έπιπλο τηλεόρασης να φέρει την άνοιξη; Μία vintage βιβλιοθήκη; Γεμίστε το χώρο με λουλούδια, χρώματα και διαφορετικά διακοσμητικά και χαρείτε το αποτέλεσμα! Τώρα που μένουμε σπίτι βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους να μένουμε δημιουργικοί και ανανεωμένοι! Μικρές πινελιές θα αναδείξουν τα έπιπλα και ο χώρος θα αναδιαμορφωθεί στη στιγμή!

 

Ένα έπιπλο έφερε την άνοιξη!

 

Το καθιστικό είναι το κεντρικό μέρος του σπιτιού! Είναι ο χώρος που περνάμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, παίζοντας, συζητώντας , βλέποντας ταινίας, διαβάζοντας βιβλία, κα. Τα βασικά έπιπλα του δωματίου είναι το έπιπλο τηλεόρασης, το τραπεζάκι, ο καναπές και η βιβλιοθήκη! Επιλέξτε πια είναι αυτά που χρειάζονται ανανέωση και δώστε χρώμα στον χώρο! Ένα boho έπιπλο τηλεόρασης ζωγραφισμένο στο χέρι με λουλούδια και έντονα χρώματα θα γίνει το κεντρικό σημείο του σπιτιού και θα τραβήξει τα βλέματα! Ένας καναπές της ίδιας αισθητικής με πολύχρωμα σχέδια, λουλούδια, με patchwork θα δώσει το απόλυτο bohemian look στο δωμάτιο!

 

                                                      

 

Διακόσμηση με λουλούδια

 

Η νέα τάση στην διακόσμηση το προτείνει! Γεμίστε το χώρο με λουλούδια, συνδυάστε τα αληθινά με τα ταχνητά για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα. Τα τεχνητά λουλούδια δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα αληθινά καθώς η υφή και η όψη τους είναι όμοια με αυτά. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα και παραμένουν για πάντα ανθισμένα. Κρεμάστε τα από το ταβάνι, γεμίστε πολύχρωμα βάζα, τοποθετήστε γλάστρες στο πάτωμα δίπλα από τα αγαπημένα σας έπιπλα και δείτε το όμορφο αποτέλεσμα. Επιλέξτε το αγαπημένο σας λουλούδι και δείτε το μέσα στο χώρο να μένει πάντα φρέσκο! Άνοιξη χωρίς λουλούδια γίνεται;

 

                                                      

 

Κρεμάστε ένα άνετο κάθισμα

 

Μία εναλλακτική ιδέα στη διακόσμηση του χώρου είναι μια αιώρα! Έχουμε συνηθίσει να τις βλέπουμε σε εξωτερικούς χώρους αλλά μία αιώρα στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο θα είναι η τέλεια διακοσμητική πρόταση. Απολαύστε και την αισθητικά αλλά και την άνεση που θα σας δώσει, τολμήστε το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Ανανεώστε με πολύ απλό τρόπο το χώρο και δώστε ένα δροσερό αέρα σε αυτόν! Επιλέξτε το χρώμα  και το ύφασμα που σας ταιριάζει και δημιουργήστε ένα μοναδικό σκηνικό. Όσο μικρό ή μεγάλο είναι το δωμάτιο μια αιώρα πάντα θα χωράει! Μπορείτε να ‘’γεμίσετε’’ μια γωνία ή να την τοποθετήσετε δίπλα από τον καναπέ. Οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί να το τολμήσετε!

 

                                                      

 

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τοίχου

 

Τώρα που το δωμάτιο γέμισε με χρώματα και υφές μην παραλείψετε να διακοσμήσετε και τους τοίχους! Ακόμα μία επιφάνεια έτοιμη να υποδεχτεί τις διακοσμητικές σας προτάσεις! Δημιουργήστε πολύχρωμες συνθέσεις από ξύλινα πινακάκια και δείτε τον τοίχο να μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό έργο τέχνης! Χρωματιστοί πίνακες χειροποίητοι, δίπλα από τα κρεμαστά τεχνητά λουλούδια θα συνθέσουν ένα ανοιξιάτικο, χαρούμενο και ιδιαίτερο σκηνικό! Συνδυάστε τους πίνακες με boho ή ethnic διακοσμητικά για ένα ακόμα πιο μοναδικό αποτέλεσμα. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δώστε ζωντάνια στο χώρο.

                                                        

                                                      

 

Η άνοιξη είναι εδώ και περιμένει να την απολαύσουμε, την καλωσορίζουμε μέσα στο σπίτι και την απολαμβάνουμε. Έπιπλα με χρώματα, λουλούδια τεχνητά και πολύχρωμα διακοσμητικά τοίχου θα δημιουργήσουν το σκηνικό που θέλετε. Ο καιρός το απαιτεί να μείνουμε μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού, αλλά δεν μπορούμε να μην νοιώσουμε την άνοιξη και να μην την ζήσουμε όπως εμείς μπορούμε καλύτερα!