4 τρόποι να δώσετε στυλ στην βιβλιοθήκη σας

Συντάχτηκε από: EchoDeco 08/11/2019 0 Σχόλια

Για κάποιους το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού είναι η βιβλιοθήκη τους! Για εκείνους που αγαπούν τα βιβλία είναι το μέρος που βάζουν τα μικρά τους αποκτήματα. Κάθε βιβλίο που έχει διαβαστεί είναι ένα μικρό κατόρθωμα! Γι αυτό πέρα από την επιλογή μιας όμορφης βιβλιοθήκης επιλέξτε διακοσμητικά  που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του χώρου και μέσα από αυτά θα δώσετε την προσωπική σας πινελιά!!

 

Μικρές αποθηκευτικές λύσεις

 

Τα βιβλία ταξινομημένα κατά μέγεθος και κατά είδος δημιουργούν από μόνα τους μια διακοσμητική πρόταση! Μπορείτε όμως την πρόταση αυτήν να την συμπληρώσετε και να τοποθετήσετε vintage ξύλινα κουτιά που θα δώσουν ομορφιά, στυλ αλλά και μικρές αποθηκευτικές λύσεις. Κατασκευασμένα στο  χέρι, με shabby chic τεχνική είναι η ιδανική επιλογή για να στολίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης. Επίσης τα κουτιά αποθήκευσης σε σχήμα βιβλίου μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να γίνουν η κρυφή κρυψώνα για όλα τα μυστικά σας αντικείμενα!

 

                                                       

 

Δώστε ύφος και χρώμα

 

Από μία βιβλιοθήκη δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι βιβλιοστάτες! Σε σχήμα μεγεθυντικού φακού, κεραμικοί διακοσμημένοι με φωτογραφικές μηχανές ή υδρογείους θα διακοσμήσουν αλλά ταυτόχρονα θα στηρίξουν τα βιβλία! Οι επιλογές είναι πολλές, το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να δώσετε το ύφος που επιθυμείτε και να βρείτε αυτό που ταιριάζει με το χαρακτήρα της βιβλιοθήκης σας!

 

                                                      

 

Ένας επιπλέον χώρος για διακοσμητικές συνθέσεις

 

Μην διστάσετε να δημιουργήσετε διακοσμητικές συνθέσεις. Κορνίζες με αγαπημένες σας στιγμές και πρόσωπα μπορούν να συνθέσουν μια όμορφη διακοσμητική πρόταση. Κλασικού τύπου ή vintage δώστε τον χαρακτήρα που σας ταιριάζει. Τοποθετήστε μαζί με τις κορνίζες διακοσμητικά λουλούδια για να δώσετε επιπλέον χρώμα και να ‘’ζωντανέψετε ‘’ το  τελικό αποτέλεσμα!

 

                                                  

 

 

Διακόσμηση με μέταλλο και ξύλο

 

Παντού είναι ταιριαστά αντικείμενα κατασκευασμένα από ξύλο και μέταλλο! Μίνι ρέπλικες από αγαπημένα οχήματα, ξύστρες μινιατούρες στη μορφή ενός πιάνο, vintage ξύλινα γραμμόφωνα και φωτεινά σπιτάκια είναι κάποιες από τις μοναδικές ιδέες για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση της βιβλιοθήκης! Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό μικρόκοσμο και μαζί με τα βιβλία ταξιδέψτε στην χώρα της φαντασίας και της περιπέτειας!

 

                                               

Φωτίστε

 

Δώστε διακριτικό φως με διακοσμητικά λαμπάκια μπαταρίας ή ρεύματος και δώστε ένα απόλυτα μαγικό σκηνικό στο χώρο! Η βιβλιοθήκη σας θα λάμψει και θα ανανεωθεί με μιας! Φωτάκια με συρμάτινα καλώδια σε χάλκινο ή ασημί χρώμα θα δώσουν διακριτικά το φως τους χωρίς να εμποδίζουν και να φαίνονται άσχημα. Μια επιπλέον διακοσμητική πρόταση είναι να τα τοποθετήσετε σε μικρές γυάλες και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα ράφια της βιβλιοθήκης.

 

                                              

 

Η βιβλιοθήκη σας μόλις μεταμορφώθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Ακολουθήστε τις προτάσεις που σας ταιριάζουν και ανανεώστε όλο το δωμάτιο. Εντυπωσιακοί βιβλιοστάτες θα στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο τα βιβλία και θα δώσουν το ύφος που σας ταιριάζει. Δείτε τη μεγάλη μας συλλογή και διακοσμήστε αναλόγως!!