Διακόσμηση μικρού σαλονιού σε τρία και ένα βήματα!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 02/09/2019 0 Σχόλια

Η ιδανική εποχή για την ανανέωση του χώρου είναι αυτή που διανύουμε! Οι μπαταρίες είναι γεμάτες και σιγά σιγά μπαίνουν οι στόχοι για την καινούργια σεζόν! Είναι η σωστή στιγμή για το φρεσκάρισμα του προσωπικού χώρου όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι. Ξεκινήστε λοιπόν την αλλαγή από τον καναπέ που είναι η ψυχή του χώρου, καναπές κρεβάτι ή διθέσιος καναπές οι επιλογές πολλές! Φροντίστε να τον συνδυάσετε με έπιπλα που ταιριάζουν στην αισθητική αλλά και στη διαρρύθμιση του δωματίου χωρίς να τον κλείνουν και να περιορίζουν τις κινήσεις σας.

 

Αγορά καναπέ

 

Ο χρυσός κανόνας της διακόσμησης είναι να αφήνετε διαδρόμους ανοικτούς για να ‘’αναπνέει’’ ο χώρος. Το δωμάτιο πρέπει να το ζούμε με άνεση και να αισθανόμαστε καλά σε αυτό. Σ’ ένα μικρό σαλόνι λοιπόν, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα διθέσιο καναπέ πλάι σε μία πολυθρόνα και να δημιουργήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον σετ. Συνδυάστε υφές και χρώματα και παίξτε με τα στυλ για mix and match αποτέλεσμα. Ακόμα μία επιλογή είναι ο καναπές κρεβάτι. Η απόλυτη λύση για έξτρα χώρο στη φιλοξενία. Συνδυάστε λοιπόν την πρακτικότητα με την αισθητική και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

 

                                                                                            

 

Βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού

 

Το μικρό σας σαλόνι αρχίζει να αποκτά τα χαρακτηριστικά που ονειρευόσασταν. Επιλέξτε λοιπόν ένα ιδανικό τραπέζι σαλονιού και βοηθητικό για να ακουμπάτε τον καφέ, το βιβλίο ή επιτραπέζια διακοσμητικά και να συνδυάζει την πρακτικότητα με την αισθητική. Ιδανική λύση είναι τα τραπέζια με λεπτά πόδια, με πλέγματα ή με γυάλινες και διάφανες επιφάνειες που αφήνουν οπτικές διεξόδους σε έναν μικρό χώρο. Τραπεζάκια που είναι σετ και μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο είναι ένα έξτρα tip που θα σας λύσει τα χέρια! Ακόμα μία διακοσμητική συμβουλή είναι να τοποθετήσετε καλάθια από φυσικά υλικά στο κάτω μέρος ενός γυάλινου τραπεζιού για έξτρα χώρο και στυλ!

 

                                                                                             

 

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου

 

Το πιο σημαντικό σε έναν χώρο είναι το φως! Επιλέξτε επιτοίχια φωτιστικά και απλίκες για να κερδίσετε επιπλέον χώρο αλλά και να συμπληρώσετε το γενικό φωτισμό. Τονίστε συγκεκριμένες γωνίες του δωματίου με κινηματογραφικό τρόπο δημιουργώντας ενδιαφέρουσες σκιές. Ο σωστός φωτισμός δείχνει τα έπιπλα ομορφότερα και φτιάχνει τη διάθεση αυτού που βρίσκεται στο χώρο. Πάρτε ιδέες από τη συλλογή μας από φωτιστικά και απλίκες και συνθέστε το απόλυτο σκηνικό.

 

                                                                                               

 

Διακόσμηση τοίχου

 

Όσο μικρό και αν είναι ένα δωμάτιο πάντα υπάρχει χώρος στους τοίχους! Συνδυάστε ρετρό διακοσμητικά τοίχου με επιτοίχιες ραφιέρες και καθρέπτες! Πάνω από τον καναπέ ή πάνω από το έπιπλο της τηλεόρασης δημιουργήστε εντυπωσιακές διακοσμητικές συνθέσεις και εντυπωσιάστε με στυλ. Για να υπάρχει η αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγάλος καλό είναι να τοποθετήσετε καθρέπτες που βοηθούν σε αυτό το αποτέλεσμα. Φωτογραφίες, κάδρα και κρεμαστά διακοσμητικά μπορούν να ολοκληρώσουν το απόλυτο σκηνικό.

Έξτρα tip: τοποθετήστε διακοσμητικά φυτά και διακοσμήστε τους τοίχους ή τα ράφια! Το χρώμα τους θα σας προσφέρει τη θετική αύρα που χρειάζεστε!

 

                                                                                               

 

Το μικρό σαλόνι σας μοιάζει εντυπωσιακό! Ο διθέσιος καναπές ή ο καναπές κρεβάτι βρήκε τη θέση του μπροστά στο βοηθητικό τραπεζάκι! Τα επιτοίχια διακοσμητικά δημιούργησαν μια όμορφη σύνθεση και φωτίζονται μοναδικά από το επιτοίχιο φωτιστικό που επιλέξατε! Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη ζεστασιά και τη λειτουργικότητα του χώρου. Η ανανέωση των επίπλων βοηθά στην καλύτερη ψυχολογία! Οι νέοι στόχοι θα αντιμετωπιστούν με θετική διάθεση!