Έξυπνες ιδέες για μία διακόσμηση τοίχου με στυλ!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 18/10/2019 0 Σχόλια

Ένας άδειος τοίχος είναι η ευκαιρία για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες συνθέσεις και σε ακόμα μία διάσταση! Τα ρετρό διακοσμητικά τοίχου και οι πίνακες ζωγραφικής έχουν την τιμητική τους και περιμένουν να δώσουν χρώμα, αναγλυφότητα και στυλ σε ολόκληρο το δωμάτιο. Μην διστάσετε να κάνετε τολμηρούς συνδυασμούς, η μόδα στη διακόσμηση το απαιτεί να είστε τολμηροί για να ξεχωρίσετε.

 

Ρετρό διακόσμηση

 

Η τελευταία τάση στη διακόσμηση τοποθετεί μεταλλικά και υφασμάτινα διακοσμητικά τοίχου ανάγλυφα στους τοίχους. Μέσα στη μεγάλη συλλογή από ρετρό διακοσμητικά θα βρείτε μεταλλικά λουλούδια σε παλ ή έντονες αποχρώσεις, διάτρητα έτσι ώστε με τον σωστό φωτισμό να δίνουν εντυπωσιακές σκιάσεις στον τοίχο. Όποιο χρώμα τοίχου και αν έχετε επιλέξει θα γίνει πολύ πιο εντυπωσιακό με την προσθήκη ενός τέτοιου αντικειμένου. Οι επιλογές όμως δεν σταματούν στα λουλούδια, επιλέξτε να εντυπωσιάσετε μ' ένα παντζούρι από ξύλο και μέταλλο με σκαλιστές λεπτομέρειες για ένα απόλυτα ρουστίκ αποτέλεσμα.

 

                                                                                                     

Συνδυασμός αντικειμένων

 

Τί πιο εντυπωσιακό από το πάντρεμα αντικειμένων διαφορετικών κατηγοριών και στυλ. Ένα ξύλινο ρολόι τοίχου χειροποίητο με ρομαντικό θέμα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με μια floral κλειδοθήκη ή ένα ράφι τοίχου με ξύλινα ραφάκια! Οι συνθέσεις όμως δεν σταματούν εδώ! Εάν σας αρέσει να τολμάτε δοκιμάστε δύο ρολόγια και ρυθμίστε το να δείχνει την ώρα μιας χώρας που αγαπάτε! Αυτού του τύπου οι συνθέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε χώρο μέσα στο σπίτι. Στο υπνοδωμάτιο, στο καθιστικό ακόμα και στην κουζίνα! Συνδυάστε το πάντρεμα με κορνίζες γεμάτες με τις δικές σας στιγμές για να κάνετε τη διακόσμηση προσωπική υπόθεση!

 

                                                                                                        

Κλασική διακόσμηση

 

Μια πρόταση που είναι η πιο σταθερή στη διακόσμηση τοίχου είναι οι πίνακες ζωγραφικής! Μια κλασική προσέγγιση με απίστευτες εφαρμογές. Πίνακες κλασικοί, με θέματα όπως η νεκρή φύση και τα τοπία μπορούν να αποδοθούν μοναδικά χάρη σε πραγματικά κοχύλια,  ανάγλυφες βάρκες με έντονα χρώματα που ανατρέπουν το κλασικό! Σκεφτείτε πόσο εντυπωσιακός μπορεί να είναι ένας πίνακας με μια γυναικεία μορφή και ανάγλυφο φόρεμα! Στην τέχνη δεν υπάρχουν στεγανά, επιλέξτε το διαφορετικό και κάντε τη διακόσμηση μοναδική.

 

                                                                                                              

Vintage style διακόσμηση

 

Δημιουργήστε έναν τοίχο με vintage αισθητική τοποθετώντας ξύλινους πίνακες και μαυροπίνακες. Προσεγγίστε τη διακόσμηση με μια νοσταλγική διάθεση, ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και επιλέξτε θέματα βγαλμένα από ελληνικές ταινίες ή παλιές διαφημίσεις! Πολλά πινακάκια μαζί θα συνθέσουν ένα απόλυτα vintage σκηνικό και θα ντύσουν μοναδικά τον άδειο σας τοίχο. Θα χαρίσουν χρώμα και στυλ, σε συνδυασμό με ένα έπιπλο της ίδιας αισθητικής το αποτέλεσμα θα απογειωθεί και θα δημιουργηθεί ένας χώρος σαν να είναι βγαλμένος από ταινία του ασπρόμαυρου κινηματογράφου.

 

                                                                                                                  

                                                                                                              

 

Οι επιλογές είναι πολλές  για να ανανεώσετε το χώρο σας! Οι τοίχοι στα δωμάτια δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιοι! Τα ρετρό διακοσμητικά και οι πίνακες ζωγραφικής θα βρουν την κατάλληλη θέση και θα εντυπωσιάσουν με στυλ! Τολμήστε να κάνετε εντυπωσιακές συνθέσεις και ακολουθήστε την νέα τάση τοποθετώντας ανάγλυφα αντικείμενα που θα δώσουν όγκους, χρώμα και ενδιαφέρουσες σκιάσεις. Ένας άδειος τοίχος είναι η αρχή για μια διακοσμητική νέα πρόταση! Καλή αρχή!