Φαντάζει μεγάλη πρόκληση να έχεις ένα μικρό σπίτι και να χωράνε τα πάντα σε ένα δωμάτιο! Σίγουρα δεν υπάρχει η πολυτέλεια του απεριόριστου χώρου αλλά μπορούν να γίνουν πολύ όμορφες διακοσμητικές συνθέσεις σε ένα μόνο δωμάτιο. Πίνακες, φωτιστικά τοίχου και διακοσμητικά ριχτάρια θα μετατρέψουν τη διακόσμηση σε ένα cozy μέρος.  Έξυπνες προσθήκες θα κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και θα δημιουργήσουν ένα δωμάτιο που θα θέλετε να περνάτε χρόνο εκεί.

 

Διακόσμηση τοίχου

 

Ο χώρος πάνω από τον καναπέ είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να κρεμάσετε την τέχνη! Επιλέξτε ένα πίνακα μοιρασμένο σε τρία κομμάτια και δημιουργήστε μία σύνθεση ρομαντική, Industrial ή vintage ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε. Η δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων σας δίνει την ελευθερία για να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Σίγουρα το δωμάτιο θα αρχίσει να παίρνει μορφή τοποθετώντας μοναδικής αισθητικής αντικείμενα.

 

Και καναπές... και κρεβάτι

 

Η απόλυτη λύση για τη διακόσμηση ενός ενιαίου χώρου είναι η προσθήκη ενός καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι. Δώστε χρώμα στο χώρο τοποθετώντας έναν εντυπωσιακό πράσινο, κόκκινο ή κίτρινο καναπέ. Τολμήστε τα έντονα χρώματα που τραβούν το βλέμμα και δημιουργούν τη ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμό του θα σας λύσει τα χέρια και το δωμάτιο θα είναι μόνιμα τακτοποιημένο!

Cozy Feeling

 

Όσο μικρό ή μεγάλο είναι ένα δωμάτιο παντού ταιριάζει η οικεία αίσθηση που δίνουν τα διακοσμητικά ριχτάρια και τα μαξιλάρια. Τοποθετήστε στον καναπέ ριχτάρια όπου θα ανανεώσουν την όψη του, ενώ τα μαξιλάρια θα δημιουργήσουν επιπλέον θέσεις για να κάθεστε άνετα εσείς και οι καλεσμένοι σας! Όσο μικρός και να είναι ο χώρος πάντα χωράνε οι φίλοι! Συνδυάστε τα μαξιλάρια με μικροσκοπικά βοηθητικά τραπεζάκια όπου είναι μια εξαιρετική λύση για μικρούς χώρους καθώς χωράνε τα άκρως απαραίτητα και δίνουν έξτρα στυλ στο χώρο.

 

Φωτισμός

 

Το Α και το Ω σε ένα μικροσκοπικό χώρο είναι το φως. Εκμεταλλευτείτε όποια πηγή φυσικού φωτισμού έχετε και συμπληρώστε με στιλάτα φωτιστικά τοίχου. Θα δώσουν μοναδικό φως και θα αναδείξουν τα σημεία που επιθυμείτε. Δεν καταλαμβάνουν χώρο και συμπληρώνουν τη διακόσμηση με κομψό τρόπο. Η συλλογή μας διαθέτει απλίκες για όλα τα γούστα και για όλα τα στυλ διακόσμησης. Δώστε σημασία στο υλικό κατασκευής του, το ξύλο δίνει ζεστασιά στο χώρο ενώ το μέταλλο και το γυαλί δημιουργεί μια Industrial αισθητική.

 

Μικρά διακοσμητικά

 

Εδώ και εκεί στο δωμάτιο τοποθετήστε μικρά διακοσμητικά, επιτραπέζια, μεταλλικά ή ξύλινα για να δώσετε ακόμα μια αφορμή για να εκφραστείτε δημιουργικά.  Ξύλινα καραβάκια, πολύχρωμες κλεψύδρες και μεταλλικές φωτογραφικές μηχανές θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση και θα μετατρέψουν το δωμάτιο σε ένα ζωντανό μέρος που θα σας κάνει να θέλετε περνάτε το χρόνο σας εκεί.

Challenge accepted! Τα καταφέρατε υπέροχα! Σε έναν μόνο χώρο θα χωρέσουν όλες οι στιγμές της ημέρας χωρίς όμως να αισθάνεστε άσχημα γι αυτό! Με τους τρίπτυχους πίνακες και τα cozy διακοσμητικά μαξιλάρια  το δωμάτιο έχει μετατραπεί στο αγαπημένο σας προσωπικό καταφύγιο. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση;