Γραφείο στο σπίτι με στυλ

Συντάχτηκε από: EchoDeco 30/04/2020 0 Σχόλια

Μερικές φορές είναι σπαζοκεφαλιά η δημιουργία ενός χώρου μέσα στο σπίτι που θα αποτελέσει το γραφείο μας! Συνήθως τα έπιπλα γραφείου είναι ¨βαριά¨  και ογκώδη και δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Πολλές φορές παίρνουμε δουλειά για το σπίτι, δουλεύουμε αποκλειστικά από το σπίτι ή απλά θέλουμε έναν χώρο που να μπορούμε να διαβάσουμε ένα βιβλίο ή να χαζέψουμε στον υπολογιστή! Ένα βασικό κομμάτι του σπιτιού που δεν πρέπει να παραμελούμε. Πάμε λοιπόν να δούμε τέσσερα απλά βήματα για να δημιουργήσετε έναν χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι με στυλ και άποψη!

 

Επίπλωση γραφείου

 

Τα βασικά έπιπλα που αποτελούν το χώρο του γραφείου είναι το γραφείο και η βιβλιοθήκη. Είναι αυτά που θα δώσουν το στυλ στο δωμάτιο και θα το διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό. Εάν θέλετε μια vintage αισθητική επιλέξτε έπιπλα με παλαιωμένη όψη από ανακυκλωμένα, φθαρμένα ξύλα. Το δωμάτιο με μιας θα μεταμορφωθεί. Εάν είστε industrial τύπος κατευθυνθείτε σε έπιπλα που συνδυάζουν το μέταλλο με το ξύλο σε σκούρες αποχρώσεις. Για μία λιτή διακόσμηση που δεν θα έχει βασικό πρωταγωνιστή τα έπιπλα επιλέξτε ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη σε minimal γραμμή και δώστε έμφαση στα διακοσμητικά στοιχεία του χώρου. Μην παραλείψετε να δείτε τα σεκρετέρ που σίγουρα προσφέρουν στο χώρο μια νοσταλγική νότα. Φροντίστε να εξοπλιστείτε με μία άνετη καρέκλα γιατί οι ώρες δουλειάς είναι πολλές! Οι επιλογές πολλές γι αυτό φροντίστε να βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα και θα κάνει το χρόνο στο γραφείο να κυλά καλύτερα!

 

                                                        

Χωρίστε το χώρο!

 

Εάν δεν έχετε κάποιο δωμάτιο για να το μετατρέψετε σε γραφείο αλλά μια γωνία στο καθιστικό ή στο σαλόνι τότε η ιδανική λύση είναι ένα παραβάν! Ένα διαχωριστικό χώρου θα σας  απομονώσει δίνοτας στυλ στο δωμάτιο. Από μπαμπού, από υάκινθο, από καμβά, ανακυκλωμένο ξύλο, με εκτύπωση ή ιαπωνικού στυλ η επιλογή δική σας! Η ποικιλία σε υλικά, στυλ και μεγέθη ποικίλουν και θα βρείτε σίγουρα αυτό που εξυπηρετεί το γούστο και το χώρο σας. Το διαχωριστικό χώρου θα συμπληρώσει τα έπιπλα του γραφείου και θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο! Δημιουργήστε το δικό σας καταφύγιο με αυτόν τον τρόπο!

 

                                                            

 

 

Διακόσμηση βιβλιοθήκης

 

Αφού τα έπιπλα μπήκαν στη θέση τους είναι η ώρα να ασχοληθούμε με την διακόσμηση! Μεταλλικοί βιβλιοστάτες με τρισδιάστατες παραστάσεις θα δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ, όμως αν έχετε επιλέξει μία κλασική επίπλωση σίγουρα μια vintage υδρόγειος θα συμπληρώσει το χώρο.  Δώστε έμφαση και στα διακοσμητικά τοίχου για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Ένα εντυπωσιακό αντικείμενο, όπως ένα μεταλλικό κάδρο ή ένα ανάγλυφο διακοσμητικό θα κάνει το δωμάτιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

 

                                                             

 

Χαλιά για όλο τον χρόνο

 

Ένα χαλί από ψάθα είναι η ιδανική λύση για ένα cozy σκηνικό! Δώστε χρώμα στο χώρο με ένα ethnic χαλί που ταιριάζει με όλα τα διακοσμητικά στυλ!  Είναι πλενόμενο, πολύ πρακτικό και ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση. Δίνει ¨ζεστασιά¨ στο δωμάτιο και το κάνει πιο φιλόξενο. Συνδυάστε το με διακοσμητικά μαξιλάρια ή πουφ γιατί μετά από τη δουλειά είναι ωραίο να χαλαρώνετε συντροφιά με το αγαπημένο σας βιβλίο.

 

                                                                   

 

Ο προσωπικός σας χώρος είναι έτοιμος, η επιλογή των επίπλων έγινε με στυλ και αποφύγατε τις κλασικές ¨βαριές¨ λύσεις που συνήθως βλέπουμε στα γραφεία. Το δικό σας γούστο φαίνεται στο γραφείο, στη βιβλιοθήκη και σε όλα τα διακοσμητικά που επιλέξατε. Περάστε ομορφότερα τον χρόνο σας δουλεύοντας από το σπίτι και δημιουργήστε ένα προσωπικό καταφύγιο!