Μένουμε σπίτι και το ανανεώνουμε!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 19/03/2020 0 Σχόλια

Αυτές τις μέρες πρέπει όλοι να μείνουμε στο σπίτι μας! Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να μεταμορφώσετε τον χώρο στο ιδανικό και ζεστό σας καταφύγιο!! Με διακοσμητικούς πίνακες τοίχουρολόγια και επιτραπέζια διακοσμητικά μπορείτε να ανανεώσετε το καθιστικό και να φέρετε μία νέα αύρα στον χώρο, που σίγουρα θα σας βοηθήσει!!  

 

Τα πρώτα βήματα στην διακόσμηση! 

 

Ας ξεκινήσουμε με την διακόσμηση του καθιστικού!! Ένας όμορφος και απλός τρόπος για να ανανεωθεί το καθιστικό είναι τα μικρά επιτραπέζια διακοσμητικά!! Θα σας εκπλήξει πως ένα μικρό ξύλινο καράβι μπορεί να μεταμορφώσει έναν ολόκληρο χώρο! Διαλέξτε ποιο στυλ διακόσμησης επιθυμείτε να έχετε και βρείτε να ιδανικά για εσάς διακοσμητικά! Από λιτά minimal διακοσμητικά στοιχεία, μέχρι ethnic φιγούρες με εξωτική αύρα, μπορείτε να επιλέξετε ό,τι ταιριάζει με το σπίτι και την προσωπική σας αισθητική! Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά στο τραπεζάκι ή στον μπουφέ του καθιστικού!! Ένα ακόμα πολύ εντυπωσιακό διακοσμητικό είναι τα κηροπήγια! Και αυτά σε όποιο ύφος επιθυμείτε, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αρωματικά κεριά μπορούν να απογειώσουν τον χώρο αμέσως και να κάνουν το καταφύγιό σας για αυτές τις μέρες ένα cozy σκηνικό!! 

                                                      

Δώστε στυλ στους τοίχους τόσο απλά 

 

Το επόμενο βήμα για την ανανέωση του χώρου είναι η διακόσμηση των τοίχων! Με το να στολίσετε τους τοίχους του καθιστικού σας θα παρατηρήσετε πως μπορείτε να αλλάξετε τελείως την διακόσμηση! Διαλέξτε διάφορα ξύλινα πινακάκια και δημιουργήστε μία σύνθεση που θα σας μαγνητίσει! Τι καλύτερο από το να έχετε προσθέσει το προσωπικό σας στυλ στην διακόσμηση του χώρου;; Άλλωστε τα vintage πινακάκια είναι μία τάση στην διακόσμηση τοίχου η οποία εντυπωσιάζει!! Τάση είναι και οι μαυροπίνακες, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν στο καθιστικό ή στην κουζίνα και να διασκεδάσουν όλη την οικογένεια, που θα γράφει πάνω!! Για να συμπληρώσετε όλη την σύνθεση χρειάζεστε και ένα εντυπωσιακό ρολόι! Οι επιλογές είναι αμέτρητες και τα στυλ πολλά! Ένα vintage ή ένα retro ρολόι τοίχου από ξύλο είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει την διακόσμηση σας και να αποτελέσει ένα statement κομμάτι στον χώρο! Το ξύλο είναι ένα ιδιαίτερο υλικό που δημιουργεί την αίσθηση ζεστασιάς που χρειάζεστε για όσες μέρες μείνετε στο σπίτι!!  

                                                                                

                                                  

Ανανεώστε την βιβλιοθήκη! 

 

Η ιδανική συντροφιά αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι είναι τα λογοτεχνικά βιβλία! Είναι καιρός, λοιπόν, να εμπλουτίσετε και να στολίσετε τα ράφια της βιβλιοθήκης σας, όχι απλά με νέα βιβλία, αλλά και με υπέροχους βιβλιοστάτες!! Οι βιβλιοστάτες δεν είναι απλώς ένα χρήσιμο αντικείμενο, αλλά και ένα ιδιαίτερο και όμορφο διακοσμητικό! Μπορούν να μεταμορφώσουν την βιβλιοθήκη σας και να δώσουν έναν νέο αέρα στον χώρο!! Τοποθετήστε μεταλλικούς βιβλιοστάτες με ιδιαίτερο σχεδιασμό για μία πιο minimal αισθητική ή vintage βιβλιοστάτες που θα σας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή!! Συμπληρώστε την διακόσμηση του επίπλου με ιδιαίτερα κουτιά για να “κρύβετε” τα πιο μικρά σας αντικείμενα!! Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μικρές αποθηκευτικές λύσεις και διακόσμηση ταυτόχρονα!! 

                                                                                                                    

Ένα ζεστό ρόφημα είναι ό,τι χρειάζεστε! 

 

Για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση του χώρου στο πιο χαλαρωτικό για εσάς δωμάτιο, πρέπει να σκεφτείτε τι συνοδεύει τέλεια ένα καλό βιβλίο; Μια κούπα γεμάτη ζεστό καφέ είναι η ιδανική συντροφιά αυτές τις μέρες!! Διαλέξτε τις κούπες που θα συνοδέψουν ιδανικά την διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού και ενισχύστε την αισθητική που θέλετε!! Ο τέλειος συνδυασμός για τις νέες σας κούπες είναι κάποια ιδιαίτερα σουβέρ!! Μπορείτε ακόμα και με κάποια σουβέρ να διακοσμήσετε επιπλέον τον αγαπημένο σας χώρο! Δώσε καινούργιο αέρα στο καθιστικό σου με την επιλογή ιδιαίτερων, μοναδικών σχεδίων!! Retro εικόνες, που ξυπνούν αναμνήσεις από τα παλιά είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε!! Η επιλογή είναι μόνο δική σας!! 

                                                               

Τώρα που βρήκατε μερικούς τρόπους να δώσετε μία νέα αύρα στον χώρο σας είστε έτοιμοι! Τοποθετήσατε τα διακοσμητικά, αλλά και τις κούπες με τα σουβέρ και μπορείτε να προσθέσετε ακόμα πολλά στοιχεία, που μπορούν να σας προσφέρουν την αίσθηση της χαράς και της ανανέωσης!! Για όσο χρειαστεί να μείνουμε σπίτι, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να το ανανεώνουμε  και να ανεβάζουμε την διάθεση μας!!