Νέο σπίτι, ώρα για ανανέωση σε τέσσερα απλά βήματα!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 12/09/2019 0 Σχόλια

Μετακόμιση τώρα! Μια από τις πιο μεγάλες αλλαγές είναι αυτή της μετακόμισης! Άλλο σπίτι, άλλη γειτονιά άλλες μυρωδιές και άλλοι ήχοι θα πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας! Ευκαιρία για μια ανανέωση στις πολυθρόνες και μπερζέρες , στα επιδαπέδια φωτιστικά και σε όλα όσα άλλα χρειάζεται για να φτιάξετε το νέο προσωπικό σας καταφύγιο! Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα γίνει σωστά η επιλογή των επίπλων και όχι μόνο!

 

Project καθιστικό

 

Περιπλανηθείτε στις καρέκλες και τα καθίσματα και συμπληρώστε έξυπνα το καθιστικό σας ανανεώνοντάς το! Είναι η ιδανική στιγμή να δώσετε το ύφος που θέλετε στο νέο χώρο! Τοποθετήστε το δίπλα από τον καναπέ ή δημιουργήστε μία γωνία διαβάσματος βάζοντάς το κοντά στη βιβλιοθήκη για να έχετε ένα χώρο χαλάρωσης και διαβάσματος. Επιλέξτε ένα κάθισμα με υποπόδιο για έξτρα άνεση! Οι υφές, τα χρώματα και τα στυλ πολλά! Βρείτε αυτό που ταιριάζει στο νέο σπίτι και ξεκινήστε τη διακόσμηση!

 

                                                                                               

 

Ρίξτε άπλετο φως

 

Μόλις μπείτε στον καινούριο χώρο δείτε τί ανάγκες υπάρχουν για ένα σωστό φωτισμό. Τα επιδαπέδια φωτιστικά είναι μια καλή λύση γιατί δίνουν έμφαση σε αγαπημένες γωνίες του σπιτιού, μπορούν να τοποθετηθούν στο σαλόνι, στο καθιστικό αλλά και σε ένα σοφιστικέ υπνοδωμάτιο! Πέραν της χρηστικής του αξίας λειτουργούν και ως έπιπλα μέσα στο χώρο. Φωτίστε λοιπόν με industrial, classic ή minimal στυλ! Στη συλλογή μας θα βρείτε φωτιστικά για όλα τα γούστα, με τρίποδα και σωλήνες για βιομηχανική αισθητική ή με μεταλλικό minimal σκελετό για ένα λιτό αποτέλεσμα! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ανανεώστε το χώρο!

 

                                                                                            

 

Διακοσμητικά τοίχου εσωτερικού χώρου

 

Σε ένα νέο σπίτι σχεδόν πάντα αφήνουμε για το τέλος τη διακόσμηση στους τοίχους! Όμως καλό είναι για να κάνετε το χώρο πραγματικά δικό σας να ξεκινήσετε γρήγορα να κρεμάτε vintage ξύλινους πίνακες! Στη γωνία μουσικής και διαβάσματος, πάνω από τον καναπέ, στο υπνοδωμάτιο ή στην κουζίνα βρείτε τη θεματολογία που σας ταιριάζει και αρχίστε τη διακόσμηση. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας θέματος με κάποια δική σας στιγμή ή αγαπημένο concept, απλά στέλνοντάς το μας! Συνδυάστε τα πινακάκια με ρολόγια τοίχου χειροποίητα ξύλινα για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.  

 

                                                                                         

 

Έπιπλα αποθήκευσης

 

Εάν είναι η πρώτη σας μετακόμιση σίγουρα θα έχετε πάρει μαζί όλα όσα χρειάζονται αλλά και όσα δεν χρειάζονται!! Εάν πάλι το έχετε ξαναδεί το έργο ξέρετε πολύ καλά πως η αποθήκευση είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα σε ένα σπίτι, ποτέ δεν φτάνει ο χώρος για να τοποθετήσετε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα! Ιδανική λύση είναι να ταιριάξετε ένα μικροέπιπλο στο χώρο με έξτρα αποθηκευτικούς χώρους! Τα έπιπλα που συνδυάζουν την αισθητική με την αποθήκευση είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος στη συμβίωση!! Ξύλινα ή μεταλλικά έπιπλα, με ράφια ή συρτάρια θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα επιλογή!

 

                                                                                         

 

O νέος σας χώρος είναι έτοιμος να πάρει μορφή! Η μετακόμιση ακόμα καλά κρατεί, κούτες μισάνοικτες είναι στο χώρο και όλα τα αντικείμενα περιμένουν υπομονετικά να πάρουν τη θέση τους! Οι πολυθρόνες και τα  φωτιστικά θα τοποθετηθούν εκεί που πρέπει και όλος ο χώρος θα αλλάξει! Καλό νέο ξεκίνημα!