Όμορφα πράγματα για το σπίτι!

Συντάχτηκε από: EchoDeco 20/09/2019 0 Σχόλια

Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και η ανάγκη για χουχούλιασμα μέσα στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο έντονη! Η διαμόρφωση μίας γωνιάς μέσα στο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση είναι μία αρχή για να δημιουργηθεί ένας χώρος που θα βγάζει θετικά συναισθήματα! Βάλτε τρίπτυχους πίνακες και μαυροπίνακες στους τοίχους και ξεκινήστε την αλλαγή!

 

Ρετρό διακόσμηση τοίχου

 

Η καλή διάθεση ξεκινά από την ομορφιά που μας περιτριγυρίζει!  Επιλέξτε λοιπόν όμορφα αντικείμενα και τοποθετήστε τα στους τοίχους. Αυτόματα ο χώρος μετατρέπεται σε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι! Ρετρό μαυροπίνακες με παλιές διαφημίσεις ή αγαπημένες ταινίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να σημειώνεται οτιδήποτε σας έρχεται στο νου! Τρίπτυχοι πίνακες με ταξιδιάρικη διάθεση θα στολίσουν τους τοίχους και την καθημερινότητά σας! Συνδυάστε τα παραπάνω με διάφορα ρετρό διακοσμητικά τοίχου, όπως ξύλινους ή μεταλλικούς τρισδιάστατους πίνακες και πινακίδες με φως. Σιγά σιγά ο χώρος παίρνει μορφή και δίνει έμπνευση για τα επόμενα βήματα!

 

                                                                    

 

 

Vintage έπιπλα αποθήκευσης

 

Κάτω από τον τοίχο που μόλις δημιουργήσατε τοποθετήστε ένα μικροέπιπλο με vintage αισθητική και χαρίστε επιπλέον στυλ και αποθηκευτικές λύσεις. Τοποθετήστε πάνω του τα βιβλία σας ή μία κονσόλα ήχου και η γωνία χαλάρωσης σιγά σιγά θα γίνει η αγαπημένη γωνία του σπιτιού. Τα πρωϊνά της Κυριακής θα αποκτήσουν άλλο νόημα. Ο αχνιστός καφές θα είναι η τελευταία πινελιά στο απόλυτο σκηνικό!

 

                                                                        

 

Διακοσμητικά μαξιλάρια και όχι μόνο!

 

Σκεφτείτε τώρα στο σκηνικό που σιγά σιγά παίρνει μορφή να τοποθετηθεί μία αντικέ πολυθρόνα με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια εκτός από έξτρα άνεση θα δώσουν υφές και χρώμα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε και στο πάτωμα το ένα πάνω στο άλλο ή το ένα δίπλα στο άλλο δημιουργώντας έτσι επιπλέον καθίσματα. Ιδανική λύση για την αγαπημένη αυτή γωνία είναι να τοποθετήσετε πουφ καθίσματα ή μαξιλάρες! Στη συλλογή μας θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια, υφές και χρώματα που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση και θα διαμορφώσουν μοναδικά το χώρο.

 

                                                                              

 

Φωτισμός στο χώρο

 

Όλα τα παραπάνω θα αναδειχθούν μοναδικά με το σωστό φωτισμό. Δίπλα από την πολυθρόνα ένα επιδαπέδιο λαμπατέρ σε κλασική γραμμή θα δώσει το φως που χρειάζεστε για την ανάγνωση ενός βιβλίου! Σκεφτείτε και την επιλογή της απλίκας τοίχου πάνω από τα ρετρό διακοσμητικά που θα αναδείξει τους όγκους και τα χρώματά τους.  Ο σωστός φωτισμός του χώρου βοηθάει στην καλή ψυχολογία αλλά και στο να αναδειχθούν τα όμορφα πράγματα σε ομορφότερα!

 

                                                                              

 

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε! Τα τρίπτυχα πινακάκια και οι μαυροπίνακες βρήκαν το σωστό σημείο στο χώρο. Η γωνία χαλάρωσης, ξεκούρασης και διασκέδασης τώρα πλαισιώνεται από όμορφα αντικείμενα που θα μετατραπούν σιγά σιγά στα αγαπημένα σας πράγματα! Σε αυτή τη γωνία θα διαβάσετε το καλύτερο βιβλίο, θα ακούσετε την καλύτερη μουσικά και θα απολαύσετε τον πιο γευστικό καφέ γιατί πολύ απλά θα έχετε την καλύτερη διάθεση!

 

Extra tip: Βάλτε διακοσμητικά φωτάκια με ζεστό, ψυχρό, απαλό ή πολύχρωμο φωτισμό σε σειρά ή σε κουρτίνα και δείτε αυτό το σημείο να μεταμορφώνεται στο πιο ζεστό σημείο του σπιτιού!!

Extra tip 2: Βάλτε διακοσμητικά λουλούδια και κλαδιά για επιπλέον χρώμα και ζεστασιά!