Πως να διακοσμήσετε ένα γαλήνιο και minimal χώρο στο σπίτι σε 4 απλά βήματα

Συντάχτηκε από: EchoDeco 27/01/2020 0 Σχόλια

Πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τον καθημερινό θόρυβο της πολυάσχολης ζωής τους. Ένας εύκολος τρόπος είναι να δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ένας χώρος όπου το επίκεντρο να είναι η ηρεμία, η χαλάρωση και η γαλήνη. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να επιλεχθούν αντικείμενα τα οποία δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα. Διακοσμητικά πουφ, ριχτάρια και χαμηλά σκαμπό θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας.

 

Feng shui για να πετύχετε αρμονία στο χώρο

 

Για να έχετε έναν γαλήνιο χώρο τοποθετήστε ένα διακοσμητικό συντριβάνι και φέρτε τους ήχους της φύσης στο σπίτι απολαμβάνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ο ήχος από το τρεχούμενο νερό και ο όμορφος φωτισμός του θα σας γαληνέψει και θα δημιουργήσει μια αρμονική κατάσταση στο χώρο. Με μία απλή κίνηση θα μετατρέψετε το δωμάτιο σε ένα προσωπικό καταφύγιο μακριά από τους ενοχλητικούς θορύβους της καθημερινότητας βοηθώντας σας να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας!

 

                                                                                         

 

Διακόσμηση και άνεση

 

Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο και συνδυάστε την αισθητική με την άνεση. Επιλέξτε μαξιλάρια και πουφ διακοσμώντας το δωμάτιο. Τα μαξιλάρια στο πάτωμα δίνουν έναν ανάλαφρο αέρα που βοηθά στην χαλάρωση. Σε ένα minimal χαλί από φυσικά υλικά τοποθετήστε τα επάνω και χαρείτε την άνεση και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η επαφή με το έδαφος! Είναι η ιδανική λύση και για να κάνετε ασκήσεις διαλογισμού και yoga εάν είστε λάτρεις του είδους. Επιλέξτε βοηθητικά minimal χαμηλά σκαμπό από φυσικά υλικά όπως ξύλο Teak σε φυσικές αποχρώσεις και τοποθετήστε  ενεργειακά αντικείμενα για επιπλέον χαλάρωση!

 

                                                                                                    

 

Χωρίστε ένα δωμάτιο σε δύο

 

Εάν δεν διαθέτετε μεγάλο σπίτι με πολλούς χώρους τότε μπορείτε να χωρίσετε νοητά, ένα δωμάτιο και να δημιουργήσετε τη ξεχωριστή σας γωνία εύκολα και με στυλ. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τοποθετήσετε ένα minimal διακοσμητικό παραβάν  από φυσικά υλικά όπως το σχοινί, το ξύλο ή τη ψάθα. Από τη μία πλευρά θα είναι το καθιστικό ή το σαλόνι και από την άλλη πλευρά θα ξεπροβάλει ένας  κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας  με τις μαξιλάρες δαπέδου, το feng shui συντριβάνι και ότι άλλο έχετε επιλέξει.

 

                                                                                           

 

Ζεν διακόσμηση

 

Η νέα τάση της μόδας το απαιτεί, βάλτε διακοσμητικά λουλούδια στο χώρο και φέρτε το έξω μέσα με μια απλή κίνηση. Το πράσινο χρώμα των φυτών δίνει στο δωμάτιο ηρεμία και χαλάρωση. Τα υφασμάτινα λουλούδια είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν αληθινά και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά. Δεν χρειάζονται φροντίδα και είναι ανθισμένα όλο το έτος. Λουλούδια σε minimal κρεμαστές γλάστρες, ψηλά κλαδιά με ιδιαίτερα χρωματιστά άνθη ιδανικά για επιδαπέδια βάζα θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο δωμάτιο! Είναι σίγουρο πως θα συνδυαστούν θαυμάσια με το συντριβάνι!

 

                                                                                           

 

Το καταφύγιο σας είναι έτοιμο, η αρμονία και το minimal είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά στο χώρο! Τα σκαμπό, τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα ενεργειακά αντικείμενα βρήκαν τη θέση τους και συνθέτουν ένα μέρος για να ισορροπήσετε ψυχικά και να πάρετε δύναμη καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σας καλούν! Εμπνευστείτε από τις ανατολικές κουλτούρες, κρατήστε ό,τι σας ταιριάζει! Το πιο όμορφο μέρος στον κόσμος είναι το σπίτι μας, άρα φροντίστε το όσο μπορείτε!