Συνταγές για ένα δείπνο με στυλ ρετρό

Συντάχτηκε από: EchoDeco 25/01/2019 0 Σχόλια

Ένα δείπνο σε φίλους είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε και να αποφορτιστείτε από τις απαιτήσεις της εβδομάδας. Η συνταγή είναι απλή, εύκολα και πρωτότυπα πιάτα σερβιρισμένα με στυλ! Επιλέξτε το μενού και συνδιάστε το με το κατάλληλο κρασί αλλά και με τα κατάλληλα αντικείμενα και δώστε μια old school αισθητική!

 

Συνταγή πρώτη:

Το κάλεσμα των φίλων στο σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσετε οικονομικά τον εξοπλισμό σας. Ρετρό ματιά στα αντικείμενα της κουζίνας είναι μια καλή αρχή για να τους υποδεχτείτε μοναδικά! Αποθηκεύστε με στυλ τον καφέ, τη ζάχαρη και τα μπισκότα σας. Επιλέχτε το χρωματισμό που ταιριάζει με την απόχρωση που κυριαρχεί στην κουζίνα και συνδιάστε την πρακτικότητα με την αισθητική.   

 

 

Συνταγή δεύτερη:

Απευθυνθείτε σε όλες τις αισθήσεις. Ένα δείπνο είναι μια μικρή εμπειρία, η γεύση και η όσφρηση έχουν τον πρώτο ρόλο γιατί όχι και η ακοή;! Φτιάξτε μία γωνία μουσικής με vintage μπαούλα και ρετρό πινακάκια καλωσορίζοντας έτσι τους καλεσμένους σας, μην παραλέιψετε να φωτίσετε με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό  τονίζοντας έτσι τις υφές και τις λεπτομέριες στη διακόσμηση . 

 

 

Συνταγή τρίτη:

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο και διακοσμήστε το τραπέζι ανάλογα. Ένα πλούσιο τραπεζομάντηλο σε αποχρώσεις του λευκού, με ξύλινα χειροποίητα σουβέρ για να βάλουν οι καλεσμένοι το ποτό καλωσορίσματος θα μπορούσαν να συνδιαστούν άψογα με μικρές vintage φιγούρες .

 

 

Συνταγή τέταρτη:

Αφού λοιπόν έχετε μπει σε ένα νοσταλγικό σκηνικό και έχουν καταφθάσει όλοι οι καλεσμένοι είναι η στιγμή για το τέλειο δείπνο. Χρησιμοποιήστε vintage δίσκους σερβιρίσματος. Μία πολύ καλή επιλογή είναι δίσκος με βάση έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί και σαν βοηθητικό τραπεζάκι για επιπλέον χώρο. Βάλτε το ποτό σας σε ρετρό dispenser για ένα εναλλακτικό τρόπο σερβιρίσματος. 

 

 

Συνταγή πέμπτη:

Παρουσιάστε τα γλυκά και τα digestifs σε ένα μεταλλικό trolley bar και κλέψτε τις εντυπώσεις. Αφήστε το στο χώρο μέχρι το πέρας της βραδιάς για να προσθέσετε μία ακόμα ρετρό πινελιά. Η βραδιά έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της, χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας και χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας. Σίγουρα όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και απόλαυσαν την εμπειρία που προσφέρατε!

 

 

 

Υ.γ: Κρυφό συστατικό στις συνταγές σας; Φορέστε τη ρετρό ποδιά κουζίνας και δημιουργήστε χωρίς φόβο, το στυλ πάει παντού και πάντα! Καλή σας απόλαυση!