Τί χρειάζεται ένα υπνοδωμάτιο για να γίνει ρουστίκ;

Συντάχτηκε από: EchoDeco 01/08/2019 0 Σχόλια

Είναι η ώρα να αλλάξετε ολοκληρωτικά τον πιο προσωπικό σας χώρο, το πιο σημαντικό δωμάτιο χαλάρωσης και ανάπαυσης, το υπνοδωμάτιο. Δώστε του ένα ρουστίκ χαρακτήρα επιλέγοντας μονό κρεβάτι ή διπλό από ξύλο και έπιπλα που θα δώσουν τη ζεστασιά και τη φυσική τους γοητεία. Εντάξτε μικρά vintage μεταλλικά διακοσμητικά όπως ποδήλατα και Moto και δημιουργήστε ωραίες αντιθέσεις. Πάρτε έμπνευση από το φυσικό τοπίο, από τις υφές και τα χρώματα και δημιουργήστε ένα προσωπικό καταφύγιο γεμάτο ζεστασιά και αρμονία.

 

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας

 

Το πιο βασικό κομμάτι για τη διαμόρφωση του στυλ είναι το ύφος και τα υλικά στα έπιπλα. Το βασικό χαρακτηριστικό για έναν ρουστίκ χώρο είναι τα ιδιαίτερα έπιπλα σε πιο παραδοσιακές γραμμές κατασκευασμένα από ξύλο σε φυσικές αποχρώσεις. Επιλέξτε ένα κρεβάτι βάσει αυτών των προδιαγραφών, τοποθετήστε κομοδίνο και ντουλάπα στην ίδια φιλοσοφία. Είναι η αρχή για μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση στο υπνοδωμάτιο. Αισθάνεστε τη φύση να εισχωρεί σιγά σιγά στην καθημερινότητά σας;

 

                                                                             

 

Διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας

 

Για την ολοκληρωτική μεταμόρφωση θα πρέπει να φροντίσετε και τη διακόσμηση στους τοίχους! Υπάρχει χώρος και σε ακόμα μία διάσταση για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες συνθέσεις! Τοποθετήστε ξύλινα ρετρό διακοσμητικά τοίχου και δείτε το χώρο να μεταμορφώνεται. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παίξτε με τις υφές και τα υλικά. Η αισθητική του παραδοσιακού αγροκτήματος μπορεί να κυριαρχήσει στο χώρο χωρίς να είναι υπερβολική. Έξυπνες επιλογές αντικειμένων θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου!

 

                                                                             

 

Γραφείο στο υπνοδωμάτιο

 

Εάν είστε από εκείνους που θέλετε να έχετε στο υπνοδωμάτιο και το γραφείο μην ανησυχείτε για τη ενιαία διαμόρφωση στο στυλ. Τοποθετήστε ένα γραφείο – σεκρετέρ στην ίδια γραμμή, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα με διαφορετικά στυλ και χρώματα. Ταξιδέψτε στα προάστια της Νότιας Γαλλίας και εμπνευστείτε ελεύθερα! Συνδυάστε το με μία ραφιέρα ή βιβλιοθήκη σε φυσική απόχρωση και τοποθετήστε πάνω όλα τα μικρά αντικείμενα που θα παραπέμπουν σε μια παραδοσιακή  διακόσμηση.

 

                                                                                 

 

Μεταλλικά αντικείμενα για διακόσμηση

 

Τοποθετήστε στα ξύλινα  ράφια, στη βιβλιοθήκη και στα κομοδίνο vintage μεταλλικές διακοσμητικές βέσπες και vintage μεταλλικά διακοσμητικά ποδήλατα και moto για μια αισθητική Mix and much. Είναι ωραίο το ενιαίο ύφος σε ένα χώρο αλλά πιο εντυπωσιακό είναι όταν παντρεύονται τα στυλ μαζί! Με αυτόν τον τρόπο δίνεται έμφαση στο διαφορετικό. Οι μινιατούρες θα γίνουν η αγαπημένη σας προσθήκη στη διακόσμηση και θα στολίσουν τον προσωπικό χώρο με ιδιαίτερο τρόπο.

 

                                                                               

 

Φωτιστικά από φυσικά υλικά

 

Όλοι οι interior designers πιστεύουν πως το κόσμημα σε ένα δωμάτιο είναι το φωτιστικό. Επιλέξτε ένα μονόφωτο φωτιστικό οροφής κατασκευασμένο από φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, η ψάθα, το ύφασμα ή το σχοινί και δείτε την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του χώρου! Βασικό στοιχείο για όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα είναι ο σωστός φωτισμός που θα αναδείξει την υφή και θα τονίσει τις λεπτομέρειες τους. Ένας σωστά φωτισμένος χώρος είναι αυτός που είναι ξεκούραστος και ιδανικός για χαλάρωση και ξεκούραση.

 

                                                                             

 

Ξύλο, ακατέργαστα υλικά, παραδοσιακές γραμμές, ζεστή και οικεία ατμόσφαιρά είναι κάποιες από τις λέξεις που θα περιγράψουν το υπνοδωμάτιο όταν θα το διαμορφώσετε επιλέγοντας μονό κρεβάτι ή διπλό από ξύλο και ιδιαίτερα διακοσμητικά. Μην διστάσετε να εντάξετε διαφορετικά στυλ επιλέγοντας vintage μεταλλικές διακοσμητικές βέσπες και vintage μεταλλικά διακοσμητικά ποδήλατα και moto! Το προσωπικό σας καταφύγιο είναι έτοιμο για χαλάρωση και ξεκούραση!