Η καινούργια χρονιά ήρθε και μαζί της έφερε νέα διάθεση, νέους στόχους και ιδέες! Ένας νέος στόχος για φέτος είναι η διαμόρφωση του προσωπικού χώρου! Δημιουργώντας μία φρέσκια διακόσμηση αλλάζουμε τη διάθεσή μας! Φρέσκο και νοσταλγικό γίνεται; Ναι γίνεται, το vintage style μπορεί να φέρει την ανανέωση και τη φρεσκάδα του νέου.  Φωτοταπετσαρίες με vintage και ρετρό θέματα θα κατακλύσουν τα δωμάτια, ενώ vintage  κουτιά και μπαούλα θα συνδυάσουν την οργάνωση με το στυλ!


Ολική μεταμόρφωση, ολική αλλαγή της διάθεσης! 


Φανταστείτε ένα δωμάτιο στο οποίο μόλις βρεθείτε εκεί όλα γίνονται πιο όμορφα. Ένα δωμάτιο βγαλμένο από τα παλιά, γεμάτο παραστάσεις από μια εποχή που πέρασε αλλά δεν χάθηκε. Ένας τρόπος για να δημιουργήσετε το απόλυτο σκηνικό είναι να τοποθετήσετε μια φωτοταπετσαρία. Γραμματόσημα, ποδήλατα, ρολόγια και παραστάσεις από το Παρίσι του ’20 θα δώσουν σίγουρα το ‘’άρωμα’’ του vintage. Το σκηνικό λοιπόν στήθηκε, τώρα το μόνο που μένει είναι να το ζήσετε!
Άδειος τοίχος, ένας καμβάς έκφρασης!


Εάν δεν επιθυμείτε μια ολική μεταμόρφωση, τότε κρεμάστε ξύλινα χειροποίητα πινακάκια! Πως θα σας φαινόταν από τον τοίχο να ξεπροβάλλει μια παλιά διαφήμιση της coca-cola;  Ένα κορίτσι pin-up με έντονα χρώματα και μοναδικό ύφος; Ένας πίνακας γεμάτος χιούμορ ή με τους ‘’κανόνες’’ του σπιτιού; Το ξέρατε πως μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας vintage πινακάκι, μόνο με ένα κλικ; Απλά ζητήστε το μας! Εκφραστείτε ελεύθερα και τότε ένας πίνακας κατασκευασμένος στο χέρι θα δημιουργηθεί μοναδικά για εσάς. Ένας τοίχος, ένας άδειος καμβάς για ένα σπίτι ξεχωριστό και με άποψη.

Αποθήκευση με στυλ βγαλμένη από τα παλιά


Πως θα σας φαινόταν να έχετε το χώρο σας οργανωμένο σωστά και πάντα τακτοποιημένο; Σίγουρα είναι μια ωραία ιδέα, όπου  μπορεί να απογειωθεί όταν συνδυαστεί με την αισθητική. Ένα βαλιτσάκι που μέσα θα έχει μικρά καθημερινά αντικείμενα, ένα μπαούλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπέζι σαλονιού και να κρύβει την πιο ακατάστατη πλευρά σας, είναι κάποιες από τις λύσεις μας! Κουτιά από ξύλο με ‘’σβησμένες’’ επιγραφές, κουτιά σε σχήμα βιβλίων με ξεθωριασμένα εξώφυλλα, είναι μερικά από τα μικρά tip για να ένα νοσταλγικό σπίτι με φρέσκο αέρα.

Μικρές ιδέες, μεγάλη διακόσμηση!


Για ένα ταξίδι στο παρελθόν από το σαλόνι σας, φροντίστε να βάλετε μικρές πινελιές στους τοίχους που θα συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα διακόσμηση. Πως θα σας φαινόταν μία κρεμάστρα τοίχου - ρολόι με αναφορές σε μια περασμένη εποχή; Δίπλα από τα χειροποίητα ξύλινα πινακάκια μία κρεμάστρα με κλεψύδρα; Δημιουργήστε συνθέσεις πρωτότυπες και συνδυάστε την πρακτικότητα με την κομψότητα και την αισθητική, τότε θα έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μικρές vintage προσθήκες στο χώρο θα τον διαμορφώσουν ολοκληρωτικά και θα δώσουν την αίγλη του παρελθόντος.


Διακοσμήστε λοιπόν για να αλλάξει η διάθεση σας! Ζώντας μέσα στο σπίτι του δίνουμε το χρώμα, το ύφος και την αισθητική  που θέλουμε. Εμείς φέτος ξεκινάμε με μια vintage style διακόσμηση και υποδεχόμαστε το νέο έτος! Πως; Ντύνοντας τους τοίχους με φωτοταπετσαρίες, αποθηκεύοντας και οργανώνοντας το χώρο με μπαούλα, βαλίτσες και κουτιά και πολλά άλλα μικρά tip που θα χαρίσουν στο χώρο μια vintage αίσθηση.