Το γραφείο είναι το μέρος όπου όλα τα μέλη της οικογένειας περνούν αρκετές ώρες της ημέρας. Τα παιδιά μελετούν ή παίζουν video-games, οι μεγάλοι εργάζονται ή κάνουν κάποια αναζήτηση στον υπολογιστή... ‘Οποια κι αν είναι η χρήση του, η σωστή διαμόρφωση και η όμορφη διακόσμηση αυτού του χώρου είναι πολύ σημαντική υπόθεση.
 

Γραφείο στο σπίτι

 


 
Το να υπάρχει χώρος γραφείου στο σπίτι είναι πολύ πρακτικό, είτε δουλεύεις από το σπίτι, είτε κάνεις τηλε-εργασία περιστασιακά, είτε απλά περνάς χρόνο στον υπολογιστή. Αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, μπορείς να επιλέξεις ένα κομψό σεκρετέρ που θα ταιριάξει με το διακοσμητικό ύφος του σπιτιού και μπορεί να χωρέσει ακόμα και σε μια μικρή εσοχή. Επιμελήσου τον χώρο με βάση τις πρακτικές σου ανάγκες, αλλά φρόντισε και για την αισθητική του: ανάλογα με το στυλ που προτιμάς, βάλε την προσωπική σου σφραγίδα με κλασσικά διακοσμητικά είδη γραφείου, boho ψάθινα καλάθια, ή industrial ραφιέρες!
 

Τα γραφεία των παιδιών

 
 

 
Για τα παιδιά, ειδικά επειδή βρίσκονται στο στάδιο της μυοσκελετικής ανάπτυξης, το γραφείο και το κάθισμά του είναι ακόμα πιο σοβαρή υπόθεση. Το γραφείο πρέπει να είναι σε μέγεθος και ύψος ανάλογο με την ηλικία του παιδιού, ενώ τα συρτάρια είναι απαραίτητα για να αποθηκεύονται βιβλία, σημειώσεις και γραφική ύλη. Ακόμα πιο σημαντική είναι η επιλογή ενός αναπαυτικού, εργονομικού καθίσματος γραφείου που κρατά ίσια την πλάτη και επιτρέπει στα πόδια να πατούν σταθερά στο έδαφος. ‘Οσο για το ντεκόρ, άφησε ελεύθερη την πολύτιμη επιφάνεια του γραφείου και χρησιμοποίησε τον τοίχο για να προσθέσεις διακοσμητικές πινελιές!
 

Το γραφείο της επιχείρησής σου

 

 
 
Αν έχεις δική σου επιχείρηση, ο εξοπλισμός του γραφείου και η διακόσμησή του αποκτούν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο χώρος πρέπει να αντικατοπτρίζει, όχι μόνο τη δική σου προσωπικότητα, αλλά και τη φιλοσοφία, την αισθητική και το όραμα της εταιρίας σου. Κάθε λεπτομέρεια του εργασιακού χώρου, από το χρώμα των τοίχων και τα έπιπλα, μέχρι τον φωτισμό και το πιο μικρό διακοσμητικό στοιχείο, θα συμβάλλει στην πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσουν οι υποψήφιοι συνεργάτες που θα σε επισκεφτούν. Η EchoDeco Professional βρίσκεται στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσει με δημιουργικές προτάσεις και εξειδικευμένες συμβουλές ώστε να δημιουργήσεις τον απόλυτο χώρο εργασίας!
 

Το γραφείο στη δουλειά

 
Αν δουλεύεις ως υπάλληλος σε κάποια εταιρία,  δε μπορείς φυσικά να αλλάξεις τη διαρρύθμιση και την επίπλωση του χώρου. Μπορείς ωστόσο να κάνεις τις προσωπικές σου μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις και  να κάνεις το εργασιακό σου περιβάλλον πιο ευχάριστο και χαλαρωτικό. Τοποθέτησε ένα μαύρο μεταλλικό καλάθι, στη θέση της πλαστικής αρχειοθήκης. Μερικά διακοσμητικά φυτά σε πολύχρωμα γλαστράκια θα μεταμορφώσουν ακόμα και τον πιο βαρετό χώρο εργασίας. Μια χαριτωμένη μινιατούρα θα προσθέσει χρώμα και το στοιχείο της έκπληξης. Μια όμορφη κορνίζα με τη φωτογραφία της οικογένειάς σου θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που θα την κοιτάζεις!

Είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το παιδικό δωμάτιο, είτε για το περιβάλλον της εργασίας, το γραφείο μας φιλοξενεί για αρκετές ώρες κάθε μέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φροντίδα για να γίνει το πιο αγαπημένο μας μέρος!