Σε λίγες μέρες, στις 19 Ιουνίου, γιορτάζουν οι μπαμπάδες. Κι αν η γιορτή της μητέρας τον Μάιο μοσχοβολά ‘Ανοιξη, η γιορτή του πατέρα συμβαδίζει με την αρχή του καλοκαιριού. Σκεφτήκαμε λοιπόν μερικές ιδέες που “μυρίζουν” καλοκαίρι για να κάνεις το πιο όμορφο δώρο στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, τον δικό σου!  
 

Για τον τοίχο του εξοχικού... 


Αν ο μπαμπάς έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του στο εξοχικό ή, ακόμα καλύτερα, ζει μόνιμα στην εξοχή, χάρισέ του ένα διακοσμητικό που θα στολίσει όμορφα κάποιον τοίχο. Τι θα έλεγες για ένα χειροποίητο πινακάκι με μια θαλασσογραφία ή ένα ρετρό επιτοίχιο διακοσμητικό με παραθαλάσσια σπιτάκια, βαρκούλες και ψαράκια;  


Για το γραφείο ή το σπίτι... 

 
 

Ακόμα κι αν ο πατέρας σου έχει ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κρατούν στην πόλη, μπορείς να του χαρίσεις κάτι για να διακοσμήσει το σπίτι ή το γραφείο του με καλοκαιρινή διάθεση. ‘Eνα επιτραπέζιο διακοσμητικό από μέταλλο ή ξύλο με έναν φάρο, μια άγκυρα, φάλαινες και άλλα πλάσματα του βυθού, σίγουρα θα τον ενθουσιάσουν!  


Αν θέλεις κάτι πιο χρηστικό... 

 

 

Πώς θα σου φαινόταν αν το δώρο σου είχε ταυτόχρονα και πρακτική χρησιμότητα; Εμείς ξεχωρίσαμε την ιδέα του καθρέφτη με το ανακυκλωμένο ξύλο και τη βαρκούλα. Και φυσικά τις κρεμαστρούλες που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τα καπέλα ή τα εργαλεία κηπουρικής του: κι εδώ φυσικά, οι βαρκούλες, τα ψαράκια και το “φαγωμένο” ξύλο έχουν την τιμητική τους! 


Για τη βεράντα ή τον κήπο... 

 

Για το τέλος, σου αφήσαμε το απόλυτο δώρο! Αν υπάρχει διαθέσιμος κήπος ή μια ευρύχωρη βεράντα, διάλεξε μία αιώρα ή μια αιώρα-κάθισμα για να κάνεις δώρο στον μπαμπά σου αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Θα του χαρίσεις πολύτιμες ώρες χαλάρωσης κάτω από τη σκιά των δέντρων ή της ομπρέλας και δε θα ξεχάσει ποτέ την ευγενική σου χειρονομία! 

Δώρα με άρωμα καλοκαιριού λοιπόν, για να υποδεχτείς τον ερχομό του φετινού καλοκαιριού και να δείξεις στον πατέρα σου πόσο πολύ τον αγαπάς!