Άνοιξη, η ομορφότερη εποχή του χρόνου! Στη φύση πρωταγωνιστούν λουλούδια, αρώματα και χρώματα. Φέρε το μέσα έξω και δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο τοπίο στο σαλόνι σου! Διακοσμητικά λουλούδια, καλάθια και συντριβάνια θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτής την διακοσμητικής πρότασης! Σκεφτείτε την εικόνα ενός χώρου με άπλετο φυσικό φως, που να μυρίζει φρεσκάδα, να έχει χρώματα με αναφορές στη φύση υπό τον ήχο του τρεχούμενου νερού και λουλούδια σε πολύχρωμα κασπώ! Όμορφο έτσι δεν είναι;


Διακόσμηση από…κήπο

Άνοιξη χωρίς λουλούδια δεν γίνεται! Η πρότασή μας είναι να γεμίσεις το χώρο με διακοσμητικά φυτά! Τα διακοσμητικά φυτά, έχουν πολλά πλεονεκτήματα! Είναι πάντα ανθισμένα, δεν χρειάζονται καμία φροντίδα και η κατασκευή τους είναι τόσο καλή που δύσκολα τα ξεχωρίζεις από τα αληθινό.  Η νέα τάση το απαιτεί, κρεμάστε γλάστρες από το ταβάνι, τοποθετήστε κασπώ σε ethnic γραμμές δίπλα από τον καναπέ και γεμίστε τα με λουλούδια όλων των ειδών! Ένα τραπέζι δείχνει πολύ διαφορετικό με ένα βάζο γεμάτο με πολύχρωμα κλαδιά! Η διακόσμηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σίγουρα με αυτήν την απλή κίνηση η διάθεσή σου θα γίνει ανοιξιάτικη!
 

 Ο ήχος της φύσης

Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να ανακαλέσεις έναν ήχο που σε ηρεμεί. Τρεχούμενο νερό είναι η δική μας απάντηση! Πέσαμε μέσα; Εάν ναι, τότε ένα συντριβάνι είναι το απόλυτο διακοσμητικό που θα φέρει τη φύση στο χώρο σου αλλά και τη χαλάρωση που χρειάζεσαι.  Είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να θυμίζουν φυσικό τοπίο, τα περισσότερα διαθέτουν φωτισμό και αποτελούν το νούμερο ένα αντικείμενο για να νοιώσεις την απόλυτη ζεν κατάσταση! Μια ωραία ιδέα είναι να το συνδυάσετε με ένα feng shui διακοσμητικό για την απόλυτη θετική ενέργεια! Γιατί σίγουρα την άνοιξη η ενέργειά μας αλλάζει και γινόμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί. 

Ανοιξιάτικο άρωμα

Όταν η διακόσμηση καλύπτει πολλές αισθήσεις ταυτόχρονα, τότε το αποτέλεσμα σίγουρα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό! Μυρωδιές διακριτικές που ξυπνούν τις πιο γλυκές μας αναμνήσεις είναι ακόμα ένα βήμα για το απόλυτο ανοιξιάτικο σκηνικό! Πως θα το καταφέρεις; Με κεριά αρωματικά που θα διακοσμήσουν αλλά και θα γεμίσουν το χώρο με το φινετσάτο και πλούσιο άρωμά τους! Τοποθέτησέ τα δίπλα από το βάζο με τα διακοσμητικά λουλούδια και έχεις έτοιμη μια ολοκληρωμένη ανοιξιάτικη σύνθεση!
 

 


Χρώμα – Χρώμα – Χρώμα

Άνοιξη δίχως χρώμα γίνεται; Δεν γίνεται! Η φύση έχει φορέσει τα καλά της, επηρεάσου από αυτό και ‘’ντύσε’’ το σπίτι με τα καλύτερά του ρούχα! Μια όμορφη και οικονομική ιδέα είναι να βάλεις στο χώρο διακοσμητικά μαξιλάρια! Παίξε με τα χρώματα και κάνε τολμηρούς συνδυασμούς! Ξέφυγε από τη μονοχρωμία και δημιούργησε τη δική σου χρωματική παλέτα!


 

 

Μόλις σε τέσσερα απλά βήματα δημιούργησες το δικό σου ανοιξιάτικο σκηνικό! Ο χώρος γέμισε με λουλούδια. Πολύχρωμα κασπώ και βάζα τα συντροφεύουν και τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα μαξιλάρια γέμισαν χρώμα τις καρέκλες, τους καναπέδες και το πάτωμα και το τρεχούμενο νερό πλαισίωσε άρτια όλες αυτές τις διακοσμητικές επιλογές!  Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ, υποδέξου την στο σπίτι και χάρισέ της τη θέση που της αξίζει!