Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε ethnic decoration; Σίγουρα σας έρχονται εικόνες με έντονα χρώματα, υφές και λουλούδια! Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα πάμε να δημιουργήσουμε το στυλ της κουζίνας! Ψάθινα δοχεία αποθήκευσης, καλάθια πλεκτά, διακοσμητικά λουλούδια θα γεμίσουν το χώρο και θα τον μετατρέψουν σε ένα εξωτικό σκηνικό! Το αποτέλεσμα θα είναι πλούσιο και θα συνδυάζει τα χρώματα έτσι ώστε να δένουν αρμονικά, ενώ θα βγάζει απλότητα και άνεση! Επηρεασμένη από την παράδοση και τα πολιτιστικά στοιχεία εξωτικών προορισμών, η ethnic αισθητική θα μεταμορφώσει τη κουζίνα και σίγουρα θα σας αλλάξει και τη διάθεση.

 

Αποθήκευση με στυλ!


Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την μεταμόρφωση είναι να χρησιμοποιήσετε καλάθια αποθήκευσης από φυσικά υλικά σε γήινες αποχρώσεις. Bamboo, seagrass, ξύλο, καλάμι ή ψάθα είναι κάποια από τα υλικά που δημιουργούνται τα καλάθια, ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που  θα συνδυάσει το στυλ με την αποθήκευση. Στην κουζίνα το πιο σημαντικό είναι η τακτοποίηση των αντικειμένων για να έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα υλικά αλλά και στα μικροαντικείμενα. Χρησιμοποιήστε καλάθια σε διαφορετικά μεγέθη για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εκτός από τα καλάθια που είναι για μεγαλύτερα αντικείμενα, χρησιμοποιήστε της ίδιας αισθητικής ψάθινες ψωμιέρες και κεραμικά δοχεία με ethnic μοτίβα για το απόλυτο ethnic look.


 

Τοίχος με άποψη


Μια ιδέα που λατρεύουμε  είναι η αλλαγή χρήσης των αντικειμένων της κουζίνας! Πως θα σας φαινόταν εάν χρησιμοποιούσατε ένα ψάθινο δίσκο σερβιρίσματος για επιτοίχιο διακοσμητικό; Μαζί με καλάθια και μπωλ, από φυσικά υλικά, θα δημιουργήσουν μια σύνθεση εντυπωσιακή και εμπνευσμένη από το χώρο της κουζίνας! Άλλο υλικό, επηρεασμένο από την παράδοση των εξωτικών προορισμών και όχι μόνο, είναι ο τσίγκος! Τσίγκινοι δίσκοι πάνω στο τραπέζι ή τον πάγκο θα μπορούν να μετατραπούν σε βάσεις για μία σύνθεση με διακοσμητικά λουλούδια, κεριά και αφρικάνικες φιγούρες.


 

Φέρτε την αίσθηση της φύσης στο χώρο σας


Βάλτε λουλούδια, λουλούδια παντού! Η πιο όμορφη και ιδιαίτερη προσθήκη για την κουζίνα είναι τα διακοσμητικά τεχνητά λουλούδια! Πάνω στα ράφια, πάνω από τα ντουλάπια, κρεμασμένα από το ταβάνι ή επιδαπέδια είναι η πιο ιδανική προσθήκη για να μετατρέψετε το χώρο στο απόλυτα εξωτικό σκηνικό. Τοποθετήστε τις γλάστρες μέσα στα ψάθινα καλάθια και απογειώστε το αποτέλεσμα. Τα διακοσμητικά λουλούδια και κλαδιά είναι ιδανικά γιατί χαρίζουν χρώμα και ύφος στο χώρο αλλά δεν χρειάζονται καμία φροντίδα. Διατηρούνται όπως την πρώτη ημέρα και γεμίζουν το χώρο με το πλούσιο αποτέλεσμά τους.   

 Δώστε ζεστασιά και χρώμα


Ένα must αξεσουάρ της κουζίνας είναι το χαλί. Δίνει χρώμα και στυλ αμέσως στο δωμάτιο. Νούμερο ένα επιλογή είναι τα χαλάκια ‘’διάδρομος’’ που τοποθετούνται μπροστά από την κουζίνα ή τον νεροχύτη, τα στρογγυλά χαλιά είναι η ιδανική επιλογή εάν έχετε ένα μεγαλύτερο χώρο κουζίνας. Για μία ethnic αισθητική χρησιμοποιήστε χαλιά με μοτίβα γεωμετρικών σχημάτων και με διαφορετικές υφές. Μην διστάσετε να ολοκληρώσετε το αποτέλεσμα με διακοσμητικά μαξιλάρια. Πάνω στις καρέκλες ή δίπλα από τα επιδαπέδια διακοσμητικά λουλούδια θα δώσουν τη ζεστασιά τους και θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το δωμάτιο.

 Ψάθα, χρώμα, λουλούδια το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα απόλυτα ethnic look αποτέλεσμα. Η κουζίνας σας θα είναι αξιοζήλευτη και θα είναι σαν να βγήκε από περιοδικό αρχιτεκτονικής. Γεμίστε το χώρο με ψάθινα καλάθια αποθήκευσης, αλλάξτε τη χρηστικότητά τους και τοποθετήστε τα στον τοίχο, τοποθετήστε τεχνητά διακοσμητικά φυτά, και μικρά ethnic δοχεία αποθήκευσης. Η κουζίνα θα μεταμορφωθεί και θα ανανεωθεί με τον καλύτερο τρόπο! Αλλάζοντας διακόσμηση αλλάζει και η διάθεσή μας! Επιλέξτε την ethnic αισθητική για μία διάθεση χαλαρή και πολύχρωμη!