3+1 ιδέες για να επιλέξεις ένα δώρο ξεχωριστό και ιδιαίτερο

Συντάχτηκε από: EchoDeco 02/04/2020 0 Σχόλια

Είναι όμορφο να δείχνεις την αγάπη σου σε αγαπημένα πρόσωπα, πόσο μάλλον τώρα που ο υποχρεωτικός αυτοπεριορισμός σε κρατάει μακριά τους. Τώρα που μένουμε σπίτι μ’ ένα κλικ δείξε την αγάπη σου και χάρισε χαμόγελα. Ένα διακοσμητικό συντριβάνι, ένας μαυροπίνακας ή ένα επιτραπέζιο διακοσμητικό είναι κάποιες από τις ιδέες μας για να δείξεις τη σκέψη σου σε όσους αγαπάς. Η ανανέωση του σπιτιού είναι απαραίτητη τώρα παρά ποτέ άλλοτε! Ο χώρος μας έχει μετατραπεί στο προσωπικό μας καταφύγιο, πρέπει να το φροντίσουμε, να το αναδείξουμε για να αισθανθούμε καλύτερα μέσα σε αυτό!

 

Χαλαρωτικοί ήχοι

 

Τί πιο όμορφο από τον ήχο του νερού; Με μια απλή προσθήκη μπορείς να μετατρέψεις το σπίτι σου σε έναν χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης. Με ποιόν τρόπο; Με ένα συντριβάνι! Επίλεξε το για σένα ή κάντο δώρο! Σίγουρα αυτή η επιλογή θα εκτιμηθεί! Ένα δώρο σχεδιασμένο για τη ψυχική και σωματική ευεξία. Στη συλλογή μας θα βρεις συντριβάνια για τον εσωτερικό ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, πολλών διαστάσεων, με φωτισμό ή χωρίς. Οι επιλογές πολλές, βρες αυτό που σου ταιριάζει και ενέπνευσε τους αγαπημένους σου έτσι ώστε να δημιουργήσουν την τέλεια διακόσμηση. Ο ήχος του νερού θα λειτουργήσει ευεργετικά και αυτές οι μέρες θα κυλήσουν καλύτερα.

 

                                

 

Διακοσμητικοί μαυροπίνακες

 

Κάνε ένα δώρο και ξεχώρισε! Ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους! Χάρισε έναν μαυροπίνακα χειροποίητο  και δώσε στους φίλους σου τη δυνατότητα να εκφραστούν με μηνύματα γραμμένα με κιμωλία! Στο γραφείο για μια σκέψη, στην κουζίνα για το πρόγραμμα μαγειρικής, στο υπνοδωμάτιο για ένα γλυκό μήνυμα ή στο καθιστικό για μία ζωγραφιά! Ένα αντικείμενο που ταιριάζει σε όλα τα είδη διακόσμησης! Γράψε το μήνυμα που θες και στείλε την αγάπη σου! Κάνε και ένα δώρο στον εαυτό σου και συνδυάσε ένα μαυροπίνακα με διακοσμητικά ξύλινα πινακάκια για μια ολοκληρωτική ανανέωση του τοίχου!

 

                                                    

 

Διακοσμητικά επιτραπέζια

 

Μια κλασική και σίγουρη επιλογή για δώρο είναι ένα όμορφο διακοσμητικό! Από γυαλί, κεραμικό ή από μέταλλο; Boho, ethnic, classic ή vintage οι επιλογές αμέτρητες! Βρες αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα των φίλων σου και στείλτο απλά με ένα κλικ! Μία γυναικεία εξωτική φιγούρα μπορεί να σε ταξιδέψει από το σαλόνι σου. Ένα αντικείμενο με θέμα τη θάλασσα μπορεί να σου φέρει τους ήχους της! Χρησιμοποίησε το γούστο σου και βρες ένα αντικείμενο που θα ξεχωρίσει!

 

                                                      

 

Τρίπτυχοι πίνακες

 

Μια ακόμα επιλογή που έχεις είναι οι πίνακες. Για να πρωτοτυπήσεις επίλεξε τρίπτυχους πίνακες. Είναι χειροποίητοι, ξύλινοι και χωρισμένοι στα τρία! Vintage, retro ή classic θέματα θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό στον τοίχο! Ξέφυγε από τις κλασικές επιλογές και διάλεξε το διαφορετικό, εντυπωσίασε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην ξεχνάς πως είναι ευκαιρία να κάνεις και ένα δώρο για σένα! Μια παλιά διαφήμιση σε τρία μέρη σίγουρα ταιριάζει πάνω από τον καναπέ ή το τραπέζι στην κουζίνα!

 

                                                  

 

Από τις πιο όμορφες διαδικασίες είναι η αναζήτηση δώρου για τους φίλους και τους συγγενείς! Είτε η επιλογή είναι ένα συντριβάνι είτε ένας χειροποίητος μαυροπίνακας το γεγονός πως έχεις την καλή διάθεση να τους δείξεις την αγάπη σου το κάνει σπουδαίο! Σίγουρα η διάθεση θα αλλάξει και θα έρθετε έστω και με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά! Μην ξεχνάς πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία και για την ανανέωση του προσωπικού σου χώρου! Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει και ανανεώσου!