Πως θα σας φαινόταν εάν το σαλόνι σας ήταν βγαλμένο από ένα σκηνικό μιας όμορφης πινακοθήκης; Σκεφτείτε πως πίνακες ζωγραφικής στολίζουν τους τοίχους και τα τραπεζάκια γεμίζουν με όμορφα διακοσμητικά! Εάν μια βόλτα στο μουσείο σας εντυπωσιάζει τότε εμπνευστείτε και δημιουργήστε ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό σαλόνι με επίκεντρο την τέχνη! Σίγουρα η Αφροδίτη της Μήλου και η Μόνα Λίζα θα ζήλευαν να ήταν στο σαλόνι σας!

 

Η μόνιμη έκθεσή σας!


Όταν η τέχνη συναντά τη διακόσμηση τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Οι πίνακες και τα κάδρα είναι το κόσμημα του δωματίου. Νεκρή φύση, ελαιογραφίες πάνω σε καμβάδες, ανάγλυφοι πίνακες και φιγούρες ανθρώπων σε μαγικά τοπία είναι κάποιες από τις επιλογές σας. Ένας μαγικός κόσμος ανοίγει όταν η φαντασία είναι ελεύθερη και δημιουργεί. Επιλέξτε έργα με βάση το μοναδικό σας γούστο και στήστε ένα σκηνικό για τις καθημερινές στιγμές. Κάντε τολμηρούς  συνδυασμούς και εκφραστείτε μέσα από αυτό. Ενώστε το κλασικό με το minimal και το boho και τότε η διακόσμηση θα απογειωθεί.


 


Γλυπτά και όχι μόνο!


Ομοιώματα ανθρώπων και ζώων κατασκευασμένα από υλικά όπως πηλό, μέταλλο, γυαλί ή πολυρέζιν, θα στέκουν δίπλα από τα βιβλία ή τα προσωπικά σας αντικείμενα και θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Τα επιτραπέζια διακοσμητικά θα αποκτήσουν μοναδικό χαρακτήρα σε συνδυασμό με τους πίνακες στους τοίχους. Ένα κορίτσι, ένα ζευγάρι ανθρώπων, μία νεράιδα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας με τα χρώματα και το σχεδιασμό τους. Για μια κλασσική διακόσμηση επιλέξτε αντικείμενα μπρούτζινα ή επηρεασμένα από αρχαιοελληνικά γλυπτά σε φυσικές αποχρώσεις.
Η προσωπική σας συλλογή


Ένα σωστό μουσείο έχει αντικείμενα ξεχωριστά από το παρελθόν!! Δημιουργήστε λοιπόν την προσωπική σας συλλογή με vintage μεταλλικά διακοσμητικά. Ταμειακή μηχανή από τη δεκαετία του ’30, διακοσμητικοί πολύχρωμοι ανεμιστήρες, γραφομηχανές, ρετρό φωτογραφικές μηχανές και ραπτομηχανές θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν και θα χαρίσουν στο χώρο την αισθητική τους. Μαζί με τα επιτραπέζια διακοσμητικά και τους πίνακες θα δημιουργήσετε ένα υπέροχο νοσταλγικό αποτέλεσμα.

 
Δώστε σημασία στο φως


Η αρχή των όλων είναι το φως! Όλες οι επιλογές που έχετε κάνει, μέσα από τον σωστό φωτισμό, θα ξεχωρίσουν. Απλίκες και επιτοίχια διακοσμητικά είναι η κατάλληλη επιλογή. Με το ιδιαίτερο ύφος τους και το ξεχωριστό φως που χαρίζουν θα αναδείξουν τις λεπτομέρειες και θα δημιουργήσουν ένα  αποτέλεσμα βγαλμένο από ταινίες του 1920! Επιλέξτε το στυλ που θέλετε, Industrial, classic, retro ή Minimal και χαρείτε το αποτέλεσμα. Κύριοι πρωταγωνιστές και εδώ είναι το μέταλλο, το ξύλο και το γυαλί. Βρείτε το υλικό που σας εκφράζει και συνδυάστε το με τα έπιπλα, τους πίνακες και τα διακοσμητικά χώρου. 


 


Οι τοίχοι γέμισαν με τέχνη, το δωμάτιο μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο γεμάτο έμπνευση και γούστο. Ο συνδυασμός με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά ολοκληρώνουν τη διακοσμητική σας πρόταση και αλλάζουν τη διάθεσή! Κάντε ευφάνταστους συνδυασμούς με τους πίνακες, ο τοίχος είναι ένας άδειος καμβάς που περιμένει να τον γεμίσετε με καλλιτεχνήματα. Μη διστάσετε να τολμήσετε το διαφορετικό και να δώσετε στο δωμάτιο τον χαρακτήρα που σας αξίζει! Αλλάξτε τη διακόσμηση και μαζί με αυτήν και τη διάθεσή σας!