Ένα δείπνο σε φίλους είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε και να αποφορτιστείτε από τις απαιτήσεις της εβδομάδας. Η συνταγή είναι απλή, εύκολα και πρωτότυπα πιάτα σερβιρισμένα με στυλ! Επιλέξτε το μενού και συνδυάστε το με το κατάλληλο κρασί αλλά και με τα κατάλληλα αντικείμενα για να δώσετε μια old school αισθητική!
 

Συνταγή Πρώτη:


 

Το κάλεσμα των φίλων στο σπίτι είναι μία καλή ευκαιρία να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας. Μια ρετρό ματιά στα αντικείμενα της κουζίνας είναι μια καλή αρχή για να τους υποδεχτείτε μοναδικά! Αποθηκεύστε με στυλ τον καφέ, τη ζάχαρη και τα μπισκότα σας. Επιλέξτε τον χρωματισμό που ταιριάζει με την απόχρωση που κυριαρχεί στην κουζίνα και συνδυάστε την πρακτικότητα με την αισθητική.

 

Συνταγή δεύτερη:

Απευθυνθείτε σε όλες τις αισθήσεις. Ένα δείπνο είναι μια μικρή εμπειρία, η γεύση και η όσφρηση έχουν τον πρώτο ρόλο γιατί όχι και η ακοή;! Φτιάξτε μία γωνία μουσικής με vintage μπαούλα και ρετρό πινακάκια καλωσορίζοντας έτσι τους καλεσμένους σας, μην παραλείποντας να φωτίσετε με ένα επιδαπέδιο φωτιστικό  τονίζοντας έτσι τις υφές και τις λεπτομέρειες στη διακόσμηση.

 

Συνταγή τρίτη:

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο και διακοσμήστε το τραπέζι ανάλογα. Ένα πλούσιο τραπεζομάντηλο σε αποχρώσεις του λευκού, με ξύλινα χειροποίητα σουβέρ για να βάλουν οι καλεσμένοι το ποτό καλωσορίσματος θα μπορούσαν να συνδυαστούν άψογα με μικρές vintage φιγούρες .

 

Συνταγή τέταρτη:

Αφού λοιπόν έχετε μπει σε ένα νοσταλγικό σκηνικό και έχουν καταφθάσει όλοι οι καλεσμένοι είναι η στιγμή για το τέλειο δείπνο. Χρησιμοποιήστε vintage δίσκους σερβιρίσματος. Μία πολύ καλή επιλογή είναι ένας δίσκος με βάση έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί και σαν βοηθητικό τραπεζάκι για επιπλέον χώρο. Βάλτε το ποτό σας σε ρετρό dispenser για έναν εναλλακτικό τρόπο σερβιρίσματος. 

 

Συνταγή πέμπτη:

Παρουσιάστε τα γλυκά και τα digestifs σε ένα trolley bar και κλέψτε τις εντυπώσεις. Αφήστε το στο χώρο μέχρι το πέρας της βραδιάς για να προσθέσετε μία ακόμα ρετρό πινελιά. Η βραδιά έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της, χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας και χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας. Σίγουρα όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και απόλαυσαν την εμπειρία που προσφέρατε!

 

Υ.γ: Κρυφό συστατικό στις συνταγές σας; Φορέστε τη ρετρό ποδιά κουζίνας και δημιουργήστε χωρίς φόβο, το στυλ πάει παντού και πάντα! Καλή σας απόλαυση!