Αν είστε ιδιοκτήτης καταστήματος, καφέ, μπαρ, εστιατορίου, ξενοδοχείου, αν είστε υπεύθυνος αγορών κάποιας εταιρείας ή αν είστε επαγγελματίας διακοσμητής και έχετε αναλάβει τη διοργάνωση κάποιου event την περίοδο των γιορτών, ήδη έχετε ξεκινήσει να ασχολείστε με τον φετινό Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Κι αν δεν το έχετε κάνει, πρέπει να βιαστείτε... 
 

Τα οφέλη του Χριστουγεννιάτικου στολισμού για την επιχείρησή σας 

 

 

Είναι αποδεδειγμένο ότι ένα όμορφο, γιορτινό περιβάλλον δημιουργεί θετικά συναισθήματα και καλή ψυχολογία. ‘Ενας λαμπερός στολισμός θα τραβήξει την προσοχή των περαστικών και θα αυξήσει την πελατεία σας, αλλά και θα βελτιώσει τη διάθεση του προσωπικού σας. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο πιο προσεγμένος είναι ο στολισμός ενός χώρου, τόσο περισσότερο χρόνο παραμένουν οι άνθρωποι σε αυτόν και συνεπώς, ξοδεύουν περισσότερα χρήματα.  

Ας μην ξεχνάμε και αυτό: ζούμε στην ψηφιακή εποχή και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Ο κόσμος τραβά φωτογραφίες από κάθε όμορφο μέρος στο οποίο βρίσκεται και τις αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σκεφτείτε πόσο μπορείτε να αυξήσετε τη δημοφιλία της επιχείρησής σας μόνο και μόνο από τον προσεκτικό σχεδιασμό της Χριστουγεννιάτικης διακόσμησής σας. 
 

Ποιος είναι ο ιδανικός Χριστουγεννιάτικος στολισμός για τη δική σας επιχείρηση 


Η σωστή επιλογή της διακόσμησης εξαρτάται από 4 βασικούς παράγοντες: 
 
1 . Το μέγεθος του χώρου 
 


 
Αν έχετε ένα μικρό κατάστημα για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε εντυπωσιακά τον χώρο της βιτρίνας και του ταμείου με μεγάλα διακοσμητικά και φιγούρες. ‘Ενας χώρος εστίασης θα επικεντρωθεί στην επιτοίχια διακόσμηση με στεφάνια, γιρλάντες και wall trees, για να μη δεσμεύσει κάποια από τα πολύτιμα τετραγωνικά του. ‘Ενα μεγάλο λόμπυ ξενοδοχείου ή εταιρείας έχει αντίθετα τη δυνατότητα να στολίσει ένα μεγαλοπρεπές δέντρο. Στην EchoDeco θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα δέντρων με ύψος από 2,70 ως 5 μέτρα για τους εσωτερικούς, αλλά και τους εξωτερικούς σας χώρους. 

       2. Το ύφος του χώρου 


 
Το εορταστικό σας ντεκόρ θα πρέπει να ταιριάξει με το συγκεκριμένο ύφος που έχετε υιοθετήσει στην εταιρεία ή την επιχείρησή σας. Η EchoDeco έχει δημιουργήσει έτοιμες διακοσμητικές προτάσεις για ολοκληρωμένο στολισμό δέντρου που καλύπτουν όλα τα στυλ. Στη συλλογή μας θα βρείτε στολισμούς με φυσικά υλικά όπως η Συμμορία του δάσους, πιο εκλεπτυσμένους και πολυτελείς, όπως το Luxury Retro, τον ρομαντισμό του Good News, τον μοντέρνο Καπελά, το Boho...  

      3. Τα χρώματα 

Επιλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν στον χώρο σας και μείνετε πιστοί στην ίδια χρωματική παλέτα και στο ίδιο ύφος για τον στολισμό του δέντρου, τις γιρλάντες και τα στεφάνια. Συνδυάστε για παράδειγμα τον ασπρόμαυρο στολισμό δέντρου Film Noir με τη γιρλάντα Παιχνίδια στο Χιόνι και φιγούρες ζώων σε λευκό χρώμα. ‘Η τις γήινες αποχρώσεις του In the woods με τη γιρλάντα Earthy Kiss. Φυσικά, θα βρείτε και τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα χρώματα σε πολλούς στολισμούς, όπως το Snow kiss berries ή το Santa’s little helpers

     4. Από το αντικείμενο της επιχείρησης 

Πολλές φορές το είδος της επιχείρησης προδιαθέτει για ένα συγκεκριμένο θέμα στολισμού. Για έναν φούρνο, ένα ζαχαροπλαστείο ή τον χώρο του πρωϊνού ενός ξενοδοχείου, δεν υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από τον στολισμό Σύννεφα από ζάχαρη. Συνδυάζονται υπέροχα με τη γιρλάντα Ζαχαρόπαστα, το στεφάνι Santa’s little helper και την αντίστοιχη πινακίδα! Μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής αντίστοιχα, θα επιλέξει τον στολισμό Vintage christmas carols και το στεφάνι The sound of music.  
 
Γιατί να επιλέξετε την Echo Deco για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σας 
 
  • Γιατί σε κανένα φυσικό κατάστημα δε θα μπορούσατε να δείτε τόση ποικιλία σε δέντρα, λαμπάκια και Χριστουγεννιάτικα είδη!  
  • Γιατί διαθέτει τόσα είδη και ποιότητες που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε επιθυμία και ανάγκη σας! 
  • Γιατί μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, από την άνεση του γραφείου σας, με ένα κλικ!  
  • Γιατί η καταρτισμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της EchoDeco θα λύσει κάθε σας απορία, θα σας προτείνει ιδέες και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο! 
  • Γιατί θα παραλάβετε γρήγορα, εύκολα και εγγυημένα!  
  • Γιατί στην EchoDeco, θα βρείτε ποιότητα, αισθητική και ανταγωνιστικές τιμές! 
  • Γιατί εκτός από το δέντρο και τα λαμπάκια, εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις στολισμών και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! 
  • Γιατί, ακόμα κι αν δε βρείτε αυτό που ονειρεύεστε, η oμάδα της EchoDeco θα αναλάβει να το βρει ή να το κατασκευάσει! 
  • Γιατί η EchoDeco είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα διακόσμησης και πρωτοστατεί στον χώρο των Χριστουγεννιάτικων ειδών εδώ και μία δεκαετία!  

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωρίσετε, πάρτε τις αποφάσεις σας και κατοχυρώστε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό σας, όσο πιο σύντομα γίνεται. Η πείρα μας έχει δείξει ότι τα πιο όμορφα προϊόντα εξαντλούνται πολύ πριν μπει ο Οκτώβριος!