Οργάνωσε το τέλειο πρωινό! Ανεκτίμητη στιγμή

Συντάχτηκε από: EchoDeco 01/02/2018 0 Σχόλια

 

 

   Το πρωινό είναι, όπως όλοι ξέρουμε, το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Ειδικά όταν το απολαμβάνεις με αγαπημένα πρόσωπα και πολλά χαμόγελα γίνεται και μια ανεκτίμητη στιγμή! Πρόκειται για την πιο όμορφη έκπληξη που μπορείς να κάνεις σε κάποιον σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου. Με την οργάνωση ενός όμορφου πρωινού όχι μόνο του φτιάχνεις την διάθεση εκείνη τη στιγμή αλλά και για όλη την υπόλοιπη μέρα! Σε έπεισα; Ας δούμε μαζί πως θα το κάνεις σωστά!

 

 

   Κατά την γνώμη μου το πιο όμορφο πρωινό σερβίρεται στο κρεβάτι, οπότε για να το προσφέρεις χρειάζεσαι ένα δίσκο. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείς να βρεις τον κατάλληλο ανάλογα με το στυλ σου. Ενδεικτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα δίσκο με βάση ώστε να στερεώσεις τα πάντα πάνω του με μεγαλύτερη σταθερότητα. Επιπρόσθετα,  θα σε βολέψει και για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και τις περιστάσεις. Όπως για παράδειγμα, για να βάλεις κατά το μεσημεριανό τα πιάτα που περισσεύουν ή το κρασί ή ακόμα και για να ακουμπήσεις ένα βράδυ που έχει αγώνα τα πατατάκια και τα αναψυκτικά πάνω. Αν πάλι έχεις πιο κλασσικό στυλ μπορείς να επιλέξεις ένα δίσκο μεταλλικό στον οποίο θα βάλεις πάνω λίγα λουλούδια και το πρωινό θα πάρει έναν πιο ρομαντικό και ρετρό αέρα.

 

 

  Ό,τι και να διαλέξεις δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να φορέσεις την ποδιά σου όταν το προσφέρεις! Ναι ναι φυσικά και καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχεις φτιάξει μόνος σου τίποτα αλλά τα έχεις αγοράσει όλα αλλά πρέπει να φανεί η διάθεση σου μέσα από αυτό. Όλοι το ξέρουν και κανείς δεν θα σε κατηγορήσει. Προχωράμε μετά στο αμέσως πιο σημαντικό πράγμα, τις κούπες! Επέλεξε ένα σετ από κούπες και μην ξεχάσεις τα ποτήρια να είναι ιδιαίτερα και ανάλογα με το στυλ σου. Γέμισέ τα με χυμό, γάλα ή ό,τι άλλο συνηθίζεις το πρωί.

 

 

  Στη συνέχεια, από μια τέτοια σύνθεση δεν γίνεται να λείπει μια μεγάλη πιατέλα που θα είναι στην μέση του δίσκου γεμάτη με όλα τα καλούδια που σ αρέσουν.  Είσαι σε πολύ καλό σημείο να οργανώσεις το τέλειο, αισθητικά, πρωινό! Από γεύσεις δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά από αισθητικής άποψης αν ακολουθήσεις τα παραπάνω σίγουρα θα κάνεις μαγικά. Για να το πετύχεις αυτό, τοποθέτησε πάνω στο δίσκο ένα μικρό ωραίο βάζο με ένα φρέσκο λουλούδι! 

 

 

 

Στη συνέχεια, από μια τέτοια σύνθεση δεν γίνεται να λείπει μια μεγάλη πιατέλα που θα είναι στην μέση του δίσκου γεμάτη με όλα τα καλούδια που σ αρέσουν.  

Είσαι σε πολύ καλό σημείο να οργανώσεις το τέλειο, αισθητικά, πρωινό!

Από γεύσεις δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά από αισθητικής άποψης αν ακολουθήσεις τα παραπάνω σίγουρα θα κάνεις μαγικά.

Για να το πετύχεις αυτό, τοποθέτησε πάνω στο δίσκο ένα μικρό ωραίο βάζο με ένα φρέσκο λουλούδι!