Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Βιβλιοθήκη από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο 45x30x171 εκ

Βιβλιοθήκη-ραφιέρα με ντουλαπάκι και τρία ράφια από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο, ιδανική για να φιλοξενήσει τα βιβλία σας, αλλά και κηροπήγια, κορνίζες και άλλα όμορφα διακοσμητικά. Τα στιβαρά, μαύρα, σιδερένια πόδια της έχουν υποστεί επεξεργασία ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας και ενισχύουν τη σταθερότητα του επίπλου, ενώ του προσδίδουν μία industrial γοητεία. Τοποθετήστε το στο καθιστικό, το γραφείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο, στον τοίχο ή ως διαχωριστικό ανάμεσα στις διάφορες ζώνες του χώρου. Είναι η πλέον οικολογική επιλογή. Το κομψό έπιπλο θα χαρίσει μοναδική ταυτότητα, vintage διάθεση και ρουστίκ ζεστασιά στο δωμάτιο. 

Η βιβλιοθήκη έχει διαστάσεις 45x30x171 εκατοστά. Κάθε κομμάτι της μπορεί να προέρχεται από διαφορετικό είδος ξύλου, όπως το teak, το μάνγκο, η οξυά, η δρυς, η ακακία, κλπ. Κάθε ένα από αυτά τα υλικά προσθέτει στο ξύλο τη δική του υφή και όψη, τα δικά του “νερά” και χρώμα, τα δικά του σημάδια και την ιστορία του... Το ανακυκλωμένο ξύλο περνά από ειδικές επεξεργασίες ξήρανσης, ώστε να μη λυγίζει, να μη συρρικνώνεται και να είναι ακόμα πιο ανθεκτικό στον χρόνο και τις φθορές. 

‘Επιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο: ένα παράθυρο στο παρελθόν, μία πόρτα προς το μέλλον! Τα έπιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο είναι η νέα τάση της εποχής. Πρόκειται για χειροποίητα έπιπλα που έχουν δημιουργηθεί με υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο ξύλο που κάποτε είχε χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό: έτσι, το έπιπλο που θα πάρετε στα χέρια σας αποτελείται από κομμάτια ξύλου, που κάποτε μπορεί να ήταν τα δοκάρια ενός σπιτιού, το πάτωμα ενός βιομηχανικού κτιρίου, οι σανίδες ενός καταστρώματος ή μέρος μίας βάρκας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Υλικό: μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με φινίρισμα βαφής, γυαλίσματος και λουστραρίσματος/ σκελετός από σίδερο με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας
Διαστάσεις: πλάτος 45 εκ. x βάθος 30 εκ. x ύψος 171 εκ.
Απαιτείται συναρμολόγηση (περιλαμβάνονται οδηγίες).

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό, γι’αυτό και τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διατίθεται από την: EchoDeco.Gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
- Είδος Βιβλιοθήκη - ραφιέρα
Υλικό Κατασκευής Ανακυκλωμένο ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα