Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Φωτιστικά περίφραξης εξωτερικού χώρου ηλιακά LED σετ 12 τεμαχίων μαύρα

Αυτό το ηλιακό φωτιστικό LED διαθέτει κατασκευή από πλαστικό και είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία ΑΑ που φορτίζεται μέσω ηλιακής ενέργειας. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από οροφές ή να στερεωθεί σε φράχτες ή σε τοίχους. Κάθε ηλιακό φωτιστικό διαθέτει τρεις λαμπτήρες LED 0,2 W στο εσωτερικό του, παρέχοντας φωτισμό 0,6 W. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μετατρέπει το φως του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια και η μπαταρία επαναφορτίζεται. Το σούρουπο, ενεργοποιείται αυτόματα και λειτουργεί με την ηλεκτρική ενέργεια που αποθηκεύτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η διάρκεια εκπομπής του φωτός εξαρτάται από την ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που έχει αποθηκευτεί. Το ηλιακό φωτιστικό μας είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ εξοικονομεί ενέργεια και απαιτεί λίγη συντήρηση. Λόγω του ότι το φωτιστικό κήπου τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για αύξηση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Χάρις στους περιλαμβανόμενους βραχίονες στήριξης, το φωτιστικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Στην παράδοση περιλαμβάνονται 12 x ηλιακά φωτιστικά LED, 12 x βραχίονες στερέωσης και βίδες.
  • 12 Ηλιακά φωτιστικά LED
  • Υλικό: Ανθεκτικό πλαστικό
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Χρώμα φωτός: Ψυχρό λευκό
  • Διαστάσεις (ανά τεμάχιο): 12 x 6,35 εκ. (Ø x Υ)
  • Κάθε ηλιακό φωτιστικό περιέχει 3 LED (3 x 0,2 W)
  • Με προεγκατεστημένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ σε κάθε τεμάχιο
  • Μπαταρία: 1,2V / NI-MH 600 mAh

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.Gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα