Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Ντουλάπα με Ράφια / Σωλήνες Μαύρη 45 x 150 x 176 εκ. Υφασμάτινη

Αυτή η φορητή ντουλάπα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα ρούχα και τα παπούτσια σας από τη σκόνη στο υπόγειο, το παιδικό δωμάτιο, το υπνοδωμάτιο, τη σοφίτα ή στο κάμπινγκ. Σε αυτήν την υφασμάτινη ντουλάπα, υπάρχουν διάφορα αποθηκευτικά τμήματα και σωλήνες που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τυλιγόμενη πόρτα στηρίζεται με αυτοκόλλητες ταινίες χριτς χρατς, ενώ διαθέτει φερμουάρ ώστε να ανοιγοκλείνει με ευκολία. Η αναδιπλούμενη ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό non woven ύφασμα και σιδερένιους σωλήνες που διαθέτουν αντίσταση στην υγρασία, προσδίδουν αντοχή και εξοικονομούν χώρο, ενώ είναι εύκολα συναρμολογούμενη. Παρακαλούμε περιστρέψτε τον σιδερένιο σωλήνα αργά μέσα στον σύνδεσμο, αντί να τον ωθήσετε απευθείας μέσα στον σύνδεσμο, κατά τη σύνδεση των σιδερένιων σωλήνων και των πλαστικών εξαρτημάτων.
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Διαστάσεις: 45 x 150 x 176 εκ.
  • Υλικό: Ύφασμα non woven (μη υφασμένο)
  • Περιλαμβάνονται σιδερένιοι σωλήνες και πλαστικοί σύνδεσμοι.
  • ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου
  • Ύφασμα: Πολυεστερικό: 100%

Τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν ελάχιστες χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διάθεση από την: EchoDeco.gr E.E.
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα