





- ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: In Stock
- Άμεση Παραλαβή ή Αποστολή
- ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ED-EASTER
- ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: EE-0011
Χειροποίητο πινακάκι με πασχαλινή λαμπάδα. Συνδυάστε το Πάσχα με τη διακόσμηση. Ένα θέμα μοναδικό, γεμάτο χρώματα, θα διακοσμήσει τον τοίχο σας. Ιδιαίτερα όσοι είναι αντισυμβατικοί και αγαπούν τις έθνικ επιρροές στη διακόσμηση του χώρου τους, θα τη λατρέψουν! Η Fridha Kahlo, σύμβολο της ζωγραφικής και της χειραφέτησης των γυναικών και επιρροή για πολλούς καλλιτέχνες και όχι μόνο, θα γίνει το κεντρικό σημείο στη διακόσμηση του χώρου σας. Το πινακάκι είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο με τη μέθοδο του decoupage και έχει διαστάσεις : 23 εκ μήκος x 33,5 εκ ύψος και πάχος 0,7 εκ. Το πλαίσιο έχει μήκος 2,5 εκ.
Η λαμπάδα έχει άρωμα βανίλιας, φουντουκί χρώμα και είναι διακοσμημένη με μαγνητάκι χειροποίητο, του ίδιου θέματος, διαστάσεων 6x8 εκ. Η λαμπάδα είναι 30 εκατοστών και εκτός από το μαγνητάκι, είναι διακοσμημένη με δαντέλα στο χρώμα του σάπιου μήλου που δίνει ένα ρομαντικό χαρακτήρα στη σύνθεση.
Ιδανική επιλογή για να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, που θα μείνει αξέχαστο! Το προϊόν κατασκευάζεται στην Ελλάδα, αποκλειστικά για την εταιρεία EchoDeco.
Οι λαμπάδες είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.
EchoDeco | |
Είδος | Με πινακάκι |