Ανυπομονείς να νιώσεις την ελευθερία, την ξεγνοιασιά και την απόλυτη επαφή με τη φύση, κάνοντας camping σε κάποιο πανέμορφο μέρος της Ελλάδας. Από την άλλη πλευρά, σε φοβίζει το γεγονός ότι θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο καιρό τον τρόπο ζωής σου και τις ανέσεις του σπιτιού σου. ΄Η μήπως δε χρειάζεται;   
 

‘Ανετος ύπνος, σα να είσαι στο κρεβάτι σου! 

 
 
Προμηθεύτηκες την απαραίτητη σκηνή με το στρωματάκι της και τα sleeping-bags. Αυτό που θα κάνει τις βραδυνές ώρες ακόμα πιο ευχάριστες, είναι ένα σετ βαμβακερά σεντόνια: το περιβάλλον του ύπνου θα είναι πολύ πιο δροσερό και θα μπορείς εύκολα να τα τινάζεις κάθε πρωί για να παραμένουν καθαρά. Αν ταξιδεύεις με αυτοκίνητο, μη διστάσεις να πάρεις μαζί σου και ένα αναπαυτικό μαξιλάρι
 

Σπιτικό φαγητό, σα να είσαι στην κουζίνα σου!

 
 
Κάμπινγκ δε σημαίνει απαραίτητα κονσέρβες, μπισκότα και σακουλάκια με τσιπς! Μπορείς εύκολα να μεταφέρεις τα απαραίτητα για να στήσεις τη μικρή σου κουζίνα στο ύπαιθρο. Εκτός από το κλασσικό ψυγειάκι, το γκαζάκι και τα θερμός, απλά πακετάρισε δυο-τρία εργαλεία κουζίνας και σκεύη μαγειρέματος. Πολύ χρήσιμα επίσης θα είναι μερικά  μεταλλικά δοχεία για να προστατεύσεις τον καφέ, τη ζάχαρη και όλα σου τα τρόφιμα.    
 

‘Αφθονη σκιά, όποτε τη χρειάζεσαι!


 

 
‘Οταν κατασκηνώνεις στο ύπαιθρο, είσαι εκτεθειμένος στον ήλιο τις περισσότερες ώρες της ημέρας. ‘Οσο κι αν τον απολαμβάνεις, οι ώρες του φαγητού και της χαλάρωσης χρειάζονται σκιά και δροσιά. Η λύση είναι απλή και οικονομική: ένα πανί σκίασης που μεταφέρεται εύκολα γιατί δεν πιάνει χώρο και θα στηθεί εξίσου εύκολα έξω από τη σκηνή σου, οριοθετώντας τον χώρο του “living-room” και της “τραπεζαρίας” σου!   
 

Κι ένα τέλειο καθιστικό! 

 
 
Διακοπές σημαίνει ξεγνοιασιά, ξεκούραση, ελευθερία, πολύτιμες στιγμές όπου το μυαλό αδειάζει από σκέψεις και απλά...δεν κάνεις τίποτα! Στήσε το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης με μια αιώρα ή μια αιώρα-κάθισμα. Μπορείς να προμηθευτείς μία απλή, που μεταφέρεται εύκολα μέσα στο πάνινο τσαντάκι της ή μία πτυσσόμενη που μπορείς να τη στήσεις οπουδήποτε. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την απόλυτη επιλογή για camping, που είναι η αιώρα με την κουνουπιέρα, εμποτισμένη με ειδικό εντομοαπωθητικό υλικό.  

Οργανώσου λοιπόν προσεκτικά, ώστε να συνδυάσεις την όμορφη εμπειρία και τα πολλαπλά οφέλη του camping με τις ανέσεις ενός πραγματικού σπιτιού. Καλές διακοπές!