Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Μάθε περισσότερα.

Μπαούλο αποθήκευσης από ανακυκλωμένο μασίφ ξύλο με κοίλο καπάκι 60x30x45 εκ

Μπαούλο αποθήκευσης από μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή το εξοχικό, ακόμα και στον επαγγελματικό χώρο, για να αποθηκεύετε διάφορα έγγραφα ή αντικείμενα. Οι ατέλειες και τα σημάδια του χρόνου ενισχύουν την ιδιαίτερη vintage αισθητική του, ενώ το λιτό σχέδιό του θα ταιριάξει άψογα με οποιοδήποτε στυλ. 

Τα έπιπλα eco-friendly από ανακυκλωμένο ξύλο είναι μια οικολογική επιλογή και ένας σπουδαίος τρόπος για να βοηθήσουμε το περιβάλλον, αφού δε θα χρειαστεί να κοπεί δέντρο για την κατασκευή τους. Τα έπιπλα από ανακυκλωμένο ξύλο αξιοποιούν υλικά που διαφορετικά θα γίνονταν απορρίμματα, επιβαρύνοντας τον πλανήτη. Επιλέγοντας ένα μπαούλο από ανακυκλωμένο ξύλο, θα έχετε την όμορφη αίσθηση ότι κάνατε μία καλή πράξη και γλιτώσατε ένα δέντρο από την καταστροφή!

Τα υλικά των επίπλων από ανακυκλωμένο ξύλο ήταν κάποτε μέρη ξύλινων κατασκευών που άντεξαν στη δοκιμασία του χρόνου. Η παλιά ξυλεία ήταν πιο γερή γιατί προερχόταν από ώριμα και πολυετή δέντρα, με σφιχτό και στιβαρό κορμό. Τα ξύλα που ανακυκλώνονται για να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή επίπλων, περνούν από έλεγχο και ειδική επεξεργασία, ώστε να στεγνώσουν τελείως και να γίνουν ακόμα πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα.  

Χαρακτηριστικά
Υλικό: μασίφ ανακυκλωμένο ξύλο με επεξεργασία βαφής μικτού χρώματος, κερώματος και λούστρου
Διαστάσεις: πλάτος 60 εκ. x βάθος 30 εκ. x ύψος 45 εκ.
Χειροποίητη κατασκευή

Κάθε έπιπλο είναι μοναδικό, γι’αυτό και τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν χρωματικές κυρίως διαφορές σε σχέση με την απεικόνισή τους στην οθόνη σας. Διατίθεται από την: EchoDeco.Gr E.E. | Διαδικτυακές Πωλήσεις
EchoDeco
- Είδος Μπαούλο αποθήκευσης
Χρώμα Καφέ / Μπεζ / Εκρού
Υλικό Κατασκευής Ανακυκλωμένο ξύλο
- Οι αποστολές για όλα τα προϊόντα EchoXL είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία εξόφλησής της και η παράδοση γίνεται εντός 12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή.
Σε όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνεται στο χώρο σας με ACS COURIER, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

- Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται συσκευασμένα και αμοντάριστα. Περιέχουν οδηγίες για εύκολη συναρμολόγηση.

- Εύκολη διαδικασία επιστροφής με δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Κακή Καλή
Captcha

Σχετικά Προϊόντα